23.8 C
De Bilt

Boekhouden online: dit zijn de beste boekhoudprogramma’s

Een boekhoudprogramma online vinden helpt je de verplichte administratie op orde te houden. Check hieronder een aantal interessante opties!

Het lijkt ons veilig om te zeggen dat de administratie bijhouden doorgaans niet bij de favoriete taken van een zzp’er hoort. Je houdt je tenslotte liever bezig met datgene waarom je überhaupt bent begonnen met ondernemen.

Maar omdat het nu eenmaal moet gebeuren, kun je het jezelf maar beter zo makkelijk mogelijk maken. Dat doe je met behulp van een boekhoudprogramma: online software die je onder meer helpt met factureren, offreren en het verzamelen van transacties.

e-Boekhouden.nl

Een van de beste programma’s om te gebruiken, is e-Boekhouden.nl. En dat zeggen wij niet. Dat zeggen de experts van ZZP Daily. Zij hebben een uitvoerig onderzoek gedaan naar de beste boekhoudprogramma’s voor zzp’ers. Daarbij kwam e-Boekhouden.nl als winnaar uit de bus.

Die titel heeft het programma verdient door de simpele werking, de deskundige en snelle helpdesk en de vele automatiseringsfuncties.

e-Boekhouden.nl is bovendien gratis te gebruiken voor starters – en goedkoop voor alle andere gebruikers.

MoneyMonk en Rompslomp

Twee andere pakketten die ZZP Daily tijdens dit onderzoek in positieve zin opvielen, zijn MoneyMonk en Rompslomp.

MoneyMonk heeft een zeer overzichtelijke interface en alle functies voor dienstverlenende zzp’ers.  Het is hiermee bijvoorbeeld mogelijk om een uren- en kilometerregistratie aan te maken.

Rompslomp heeft een handige functionaliteit genaamd Schoenendoos. Hiermee kun je eenvoudig losse bonnetjes verzamelen. Dit kan door ze simpelweg te scannen met behulp van de app, waarna ze automatisch in deze Schoenendoos belanden. Je kunt ze hiervandaan verwerken in je administratie.

Onderzoek van ZZP Daily

Deze drie programma’s zijn getest tijdens een uitvoerig onderzoek van ZZP Daily naar de beste online boekhoudprogramma’s voor zelfstandigen zonder personeel. Wil je weten wat de voor- en nadelen van de andere varianten zijn, waaronder namen als Reeleezee, DigiBTW en Jortt? Check dan ZZPDaily.nl om te kijken welk programma voor jou het beste werkt.

ZZP Daily is ook aan te raden voor iedere ondernemer die op zoek is naar reviews, vergelijkingspagina’s en interessante blogs specifiek voor zzp’ers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio