14.7 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Burgemeester Petra Dassen – Housen beste bestuurder 2022!

Binnenland – Burgemeester Petra Dassen – Housen is verkozen tot beste bestuurder 2022. Dit werd zojuist bekend gemaakt tijdens ‘Kompas’ het nieuwjaarsevenement van Binnenlands Bestuur.

In de eerste ronde werd Petra Dassen door lokale en regionale politici, bestuurders, secretarissen en griffiers uit haar provincie verkozen tot de beste bestuurder van Limburg. In de tweede ronde nam zij het op tegen de beste bestuurders van de overige provincies en de waterschappen.

Petra Dassen – Housen is een echte verbinder en heeft enkel het belang van de gemeenschap voor ogen

Burgemeester Dassen-Housen wordt door stemmers omschreven als een echte verbinder. Ze kan zich in alle lagen van de bevolking uitstekend verplaatsen, en heeft enkel het belang van de gemeenschap voor ogen. Dassen-Housen is vriendelijk, betrouwbaar, empathisch, en waar nodig in staat daadkrachtig op te treden. Deze eigenschappen maken haar tot een zeer gewaardeerd bestuurder.

Tim Weijers wethouder en locoburgemeester over Petra Dassen als beste bestuurder: “Deze titel is meer dan verdiend. Petra is niet alleen een fijne en betrokken collega, maar ook een echte verbinder die het voor iedereen goed wil doen. Ze kan zich goed verplaatsen in onze inwoners. Een échte burgermoeder, waar heel Kerkrade trots op is!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio