5 C
De Bilt

Campagne ‘Buzzverhalen’ breng het Openbaar Vervoer tot leven

Wat zijn Buzzverhalen? Onderweg maken we allemaal weleens iets mee. Van een spontaan gesprek met een wildvreemde, een luisterend oor voor een reiziger of een nieuwe vriend voor het leven. Ook de chauffeurs, machinisten en medewerkers van Qbuzz maken dagelijks van alles mee. Hoe gewoon sommige zaken zijn die zij dagelijks meemaken, zijn voor de vervoerder juist heel bijzonder. Zij nemen jullie mee in de wereld van het openbaar vervoer en (ver)voeren jullie mee in mooi, grappige, ontroerende verhalen.

Buzzverhalen

Buschauffeur Melvin Gerad trapt af in deze eerste editie en vertelt wat hij zo mooi vindt aan zijn beroep en welke sociale functie hij daarnaast als chauffeur ook heeft in de regio. Lees zijn verhaal op de website van Qbuzz of via hun Instagram of Facebook.

Iedere maand

Qbuzz en Melvin vinden het heel leuk als hun verhalen gedeeld worden. Zo kunnen zij met jou het OV beter onder de aandacht brengen en op deze manier ook de wereld achter het OV in beeld brengen. Elke maand plaatsen wij een nieuw verhaal, volg ons en deel deze verhalen om ze bij een breder publiek kenbaar te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio