13.8 C
De Bilt

Camping Samoza op de Veluwe: honden meer dan welkom

Kamperen is nog steeds heel populair. Niet zo vreemd natuurlijk: kamperen is een aantrekkelijke en minder dure manier van vakantie vieren. Al kamperend zijn we meer buiten en profiteren we dus meer van buitenlucht en van de zon. Maar als je tevens eigenaar bent van een hond, dan is kamperen niet altijd even makkelijk. Op niet elke camping is men immers even blij met honden. Gelukkig is er op de Veluwe een leuke camping waar honden juist heel erg welkom zijn. Op Camping Samoza Vierhouten kunnen zowel de hond als zijn baasje ongeremd genieten en vakantieplezier ervaren.

Samen spelen, samen praten

Zo heeft deze hondencamping op de Veluwe een mooi omheind speelveld voor honden. Ze kunnen er heerlijk los rennen en spelen, en nieuwe vriendjes maken. En door de omheining weet je als eigenaar zeker dat je je hond straks niet hoeft te gaan zoeken. Goed om te weten: op de rest van deze hondvriendelijke camping lopen alle honden wel aangelijnd. Maar hoe erg is dat als je hond zich dagelijks helemaal kan uitleven op dit speelveld? Hij verheugt zich alweer op het volgende speeluurtje. Zal zijn speelkameraad van vanmorgen er ook weer zijn? De hondenbezitters kunnen ondertussen op hun gemak bijpraten en vakantie-ervaringen uitwisselen.

Speciale hondenvoorziening: een hondendouche

Elke hondenbezitter herkent dit: je hond komt thuis na het ravotten en je ziet dat hij lang niet meer zo schoon is als vanochtend. Of jullie komen thuis na een lekkere boswandeling en jouw hond heeft ontdekt hoe leuk water en modder zijn. Hij kan inderdaad wel een flinke douchebeurt gebruiken. Je hond onder je eigen douche zetten is niet altijd even makkelijk. Deze camping Veluwe heeft echter een speciale hondendouche. Met het grootste gemak zeep je je viervoeter in en spoelt hem daarna weer af. En omdat zijn baasje er zo lekker relaxed bij blijft, is de kans groot dat elke hond het douchen met plezier ondergaat.

Zelfs een hondencentrum op camping Samoza Vierhouten

Maar er is nog meer goed hondennieuws: Camping Samoza Vierhouten heeft ook een eigen hondencentrum. Hier worden allerlei leuke en interessante activiteiten georganiseerd voor alle vakantievierende honden. Zo kunnen zij deelnemen aan een gehoorzaamheidstraining, trucjes leren en behendiger worden. En dat alles natuurlijk op een leuke, niet al te dwingende manier. Want de hond is uiteraard ook op vakantie. En voordat het buitenbad dicht gaat, aan het eind van het seizoen dus, kunnen alle honden meedoen aan de Hondenplons. Welke hond wil nu niet het zwembad in? Voor deze ene keer mag het.

Wandelen en van de Veluwe genieten

Uiteraard zijn er vanaf deze hondencamping Veluwe prachtige wandelingen te maken. Maar iedereen zal begrijpen dat honden daarbij aangelijnd moet zijn. Maar: er is ook een hondenlosloopgebied waar alle honden heerlijk hun energie kwijt kunnen. Op de website van deze camping Veluwe staat een kaartje waarop duidelijk staat aangegeven waar het losloopgebied begint en waar het eindigt. Dat voorkomt misverstanden.

Zo kunnen ook mensen die net iets minder van honden houden onbezorgd genieten van al het natuurschoon. Minstens net zo belangrijk: het wild dat op de Veluwe woont, heeft meer rust als een loslopende hond er opeens vandoor gaat. Zo maken we samen en op een sociale manier gebruik van die unieke natuur op de Veluwe.

Vakantiegenot op de Veluwe met je hond

Hondencamping Samoza heeft nog wat vrije plekken deze zomer. Mocht je nou nog geen vakantie hebben geboekt en wil je samen met je hond leuke avonturen beleven, herinneringen maken en ook heerlijk relaxen? Deze camping op de Veluwe heet je van harte welkom, en natuurlijk maakt het personeel ook graag kennis met jouw hond. Want deze camping voor honden is ook voor hem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio