Dag en nacht wielrennen + hardlopen voor Friese Ronald McDonald Huizen

Inwoners en bedrijven uit heel Nederland doen op 24 en 25 juni mee aan HomeRide en HomeRun: dé sponsorwielertocht en sponsorloop van het Ronald McDonald Kinderfonds. In 24 uur tijd fietsen ze 500 kilometer van Utrecht naar Utrecht, of lopen ze 200 kilometer hard. Dag en nacht, in weer en wind. De route van beide events heeft de vorm van een hart. Want home is where the heart is ..

HomeRideBaudewijnFotografieHogeresolutie18 - Regio Online

In totaal staan 76 teams aan de start: 70 voor HomeRide dat zijn zevende editie beleeft, en 6 voor HomeRun waarvoor op 24 juni voor het eerst het startschot klinkt. Teams De Hoeve Hazen, De Friesland 1, Vitale Friese Directies en HomeRideteam administratiekantoor Nefkens fietsen voor de Huizen Friesland.

Dag en nacht

Na het startschot fietsen zij in 24 uur dwars door Nederland langs tien Ronald McDonald Huizen om op zondag 25 juni te finishen op het Utrechtse Domplein. Het wordt bikkelen, elkaar erdoorheen slepen, vechten tegen de verzuring. Met één doel voor ogen: de afstand tussen ouders en hun ernstig zieke kinderen verkleinen. Vrijwel elk team heeft wel een persoonlijke ervaring of verhaal wat extra motiveert om mee te doen. Neem Daniëlle van team De Hoeve Hazen. Dit team rijdt specifiek voor de Hoeve, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds in Beetserzwaag.

RouteHomeRide2017 - Regio Online

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img