10.8 C
De Bilt

De community voor ondernemend Nederland

Startersdagen.com is wellicht al bekend door de vele startersdagen die zij voor startende ondernemers in Nederland organiseert. Inmiddels organiseert Startersdagen.com in samenwerking met Rabobank, Interpolis, diverse gemeenten en vele lokale kennispartners rond de 25 startersdagen verspreid over heel Nederland.

Boost economie

Hiermee willen zij gezamenlijk de uitval onder startende ondernemers terugbrengen, de lokale economie een boost geven en vraag en aanbod samenbrengen voor uitwisseling van informatie en inspiratie. Dat er  genoeg publiek is voor dergelijke startersdagen blijkt uit de nieuwe cijfers van de Kamer van Koophandel (KVK) over het eerste halfjaar van 2018. In het eerste halfjaar zijn niet eerder zoveel ondernemingen gestart (106.602) én gestopt (66.729) als in dezelfde periodes in de afgelopen vijf jaar.

Van dienst zijn

Door de vele evenementen heeft de organisatie door de jaren heen veel informatie over startende ondernemers verzameld. Deze informatie wil ze graag inzetten om (startende) ondernemers, startups en scale-ups nog beter van dienst te kunnen zijn.  startersdagen.com is daarom vanaf nu niet alleen dé organiserende partij op het gebied van startersdagen, maar wordt ook een landelijke Starters Community voor iedereen die wil ondernemen en verder wil groeien.

Relevantie toeschouwer

Sinds eind juli staat de nieuwe website live, waarop de bezoeker gelijk kan aangeven welke informatie voor hem/haar relevant is. De informatie wordt gesplitst op pré-starters, ondernemers die net zijn gestart en ondernemers die verder willen groeien. Ook kan er veel achtergrondinformatie over ondernemen in Nederland gevonden worden. Verder is Startersdagen.com in een nieuw jasje gestoken, met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. De kleuren blijven herkenbaar, maar alles heeft een moderne upgrade gekregen. Zo ook de evenementen: de evenementen hadden altijd al een regionaal k

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio