24 C
De Bilt

Dit is hoe jouw bedrijf opvalt tussen de rest

Je bent 24/7 bereikbaar, je leeft op je bedrijf en brengt al je pakketjes zelf naar het pakketpunt. Je weet het reilen en zeilen van het ondernemerschap. Toch heb je niet alles zelf in de hand, zoals hoe klanten jouw bedrijf zien en hoe je opvalt tussen de rest. Concurrentie is tegenwoordig moordend en daarom des te belangrijker dat jouw bedrijf er tussenuit springt. Gelukkig hebben wij de tip voor jou.

Een unieke manier van personaliseren

Waarschijnlijk heb je al het een en ander geïnvesteerd in promotiemateriaal voor jouw bedrijf. Een banner op je kantoor, gepersonaliseerd vloeipapier voor je pakketjes of een visitekaartje voor tijdens het netwerken. Allemaal leuk en aardig, maar dit zijn wel elementen die zo’n beetje ieder bedrijf heeft, en dus ook jouw concurrenten. Je hebt een manier nodig om uniek te zijn en laat ik nou net die tip voor je hebben. Een oude werkwijze is de trend van dit moment aan het worden.

De tip voor jouw bedrijf

De ouderwetse lakstempel maar dan in een nieuw jasje. Waarschijnlijk ken je het wel van de verzegelde brieven uit de Middeleeuwen. Het heeft die nostalgische look maar ook een luxe uitstraling. Perfect voor een gevestigd merk dat wil uitstralen dat ze meegaan met de tijd. Je kunt natuurlijk kiezen voor een chique stempel met een franse lelie of een kroon. Het is ook mogelijk om een gepersonaliseerde wax stempel met logo te bestellen. Zo maak je het helemaal persoonlijk!

Hoe gebruik je deze accessoire?

Je kunt de gepersonaliseerde wax stempel op heel veel verschillende manieren gebruiken. Bijvoorbeeld om je pakketjes mee dicht te maken, brieven mee te verzegelen of te plakken op je visitekaartje. Het is gegarandeerd dat klanten toch even twee keer kijken naar je verpakking. Het is niet standaard en daardoor valt het gelijk op. Je kunt het natuurlijk op nog veel meer uitingen gebruiken. Wat dacht je van het verzegelen van arbeidscontracten van je personeel of oorkonden van trainingen die zij hebben volbracht? Het is ook leuk om een cadeautje mooi in te pakken en te verzegelen. Bijvoorbeeld voor een collega op een trouwe klant.

Waar kan ik zo’n waxstempel bestellen?

De beste kwaliteit waxstempels vind je bij de Nederlandse webshop JessyAtSea. Deze online winkel wordt gerund door een ondernemende jongedame die kwaliteit en klantenservice hoog in het vaandel heeft staan. Het is heel eenvoudig om een gepersonaliseerde wax stempel te bestellen op haar website. Nadat de bestelling is gedaan, wordt het logo gegraveerd in messing en daarna thuis afgeleverd. De waxstempel wordt verstuurd in een mooie verpakking die de stempel optimaal beschermt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio