Domburg krijgt dynamisch parkeerverwijssysteem

Domburg – Om het zoekverkeer zoveel mogelijk tegen te gaan krijgt Domburg voor Pinksteren een dynamisch parkeerverwijssysteem. De werkzaamheden starten op 26 maart en duren tot begin mei.

Aantal auto’s geteld

Het systeem bestaat uit statische borden en dynamische borden. De dynamische borden geven VOL/VRIJ aan. Met tellussen bij de entrees van de parkeerterreinen wordt het aantal auto’s geteld. Op de parkeerterreinen aan de Van Voorthuijsenstraat en de J.Tooropstraat krijgt elke parkeerplaats een sensor omdat er meerdere in – en uitgangen zijn.

Hoofdaannemer Vialis is ontwerper van het systeem en verantwoordelijk voor de installatie. JD Infra uit Meliskerke zorgt voor de aanpassing van de entrees van de parkeerterreinen.

Kosten dynamisch parkeerverwijssysteem

De parkeerterreinen Irma 1 en 2, zijn als eerste aan de beurt. Als het systeem is geïnstalleerd zijn er nog 2 weken om eventuele fouten op te sporen en te herstellen. Gedurende het werk zijn de parkeerterreinen toegankelijk, zij het met enige hinder. Het dynamisch parkeerverwijssysteem Domburg kost € 540.000.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img