17.6 C
De Bilt

Een trap op maat: eyecatcher in jouw woning of bedrijfspand

Een trap op maat die aansluit op jouw woon- en werkwensen? En ook nog eens een echte eyecatcher in jouw woning of bedrijf is? Bij Veijer Trappen zijn we al jaren specialist in maatwerk trappen. In onze trappenfabriek ben je aan het juiste adres om inspiratie op te doen en te kijken naar alle mogelijkheden. We streven ernaar om iedere trap mogelijk te maken. Deel gerust je wensen en ideeën met ons!

Al het werk uit handen

Bij Veijer Trappen koop je niet enkel een trap. Je koopt een totaalplaatje. We denken met je mee vanaf het eerste idee en staan je bij tot aan het monteren van het laatste onderdeel. Zo ben je volledig ontzorgd en geniet je van jouw droomtrap. In onze showroom kun je vrijblijvend inspiratie opdoen. Eenmaal een keuze gemaakt? Dan komen we de trap kosteloos inmeten. Op deze manier kun jij genieten van een perfecte trap op maat.

Een trap op maat

Een trap op maat van Veijer Trappen is ook écht een trap op maat. Kies uit verschillende soorten materiaal, trapmodellen en trapstijlen. Ben je er nog niet helemaal uit wat je precies wil? Geen reden tot zorg. We hebben een uitgebreide inspiratiepagina en natuurlijk heb je ook de mogelijkheid (op afspraak) een bezoek aan onze showroom te brengen. Tijdens jouw bezoek staan we je bij om al jouw vragen te beantwoorden.

Kosten

Iedere trap heeft een eigen kostenplaatje. Hoeveel een trap op maat kost is dus afhankelijk van jouw wensen. Wil je een zo concreet mogelijk beeld van de kosten? Deel dan gerust jouw wensen met ons. Wij maken vrijblijvend een offerte voor je op, waarmee je inzicht verkrijgt in het kostenplaatje van jouw maatwerk trap.

Leveren vanuit een locatie

Veijer trappen heeft één locatie in Overijssel. Maar dit houdt ons niet tegen om jouw trap op maat door het hele land te leveren. Jouw maatwerk trap wordt in Overijssel gemaakt en vervolgens afgeleverd op jouw adres; waar dan ook in Nederland. Bovendien plaatsen we jouw trap op maat vakkundig en snel in jouw woning of bedrijf. Plaats je de trap liever zelf? Ook dat is geen enkel probleem bij Veijer Trappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio