11.7 C
De Bilt

Financieel goede voornemens, de drie meest winstgevende!

Waar het gaat om goede voornemens beperken de plannen zich vaak tot gezonder eten, meer bewegen en minder alcohol drinken. Best gek, want financieel goede voornemens leveren wellicht meer op in de toekomst én zijn eenvoudiger vol te houden. Mits je goede en haalbare doelen stelt natuurlijk. Daarom is het aan te raden om naast bovenstaande voornemens ook eens een aantal financiële goede voornemens te maken. Hier drie goede opties!

1. Investeer meer

Sparen is natuurlijk altijd een verstandig idee, maar waar het gaat om goede voornemens is investeren echt next level. Met sparen zorg je er namelijk voor dat je een buffer opbouwt voor de toekomst, terwijl je met investeren ervoor zorgt dat je geld niet alleen klaarstaat voor het geval jij het nodig hebt, maar óók dat het meer waard wordt. Je kunt investeren in vele verschillende opties. Van het kopen van vastgoed tot het wegzetten in aandelen.

Toch loont niet iedere optie evenveel, vaak hangt dit samen met risico’s. Een ander vooroordeel over investeren is dat het meteen om grote bedragen moet gaan, ook dat is niet waar. Wanneer jij kiest voor investeren in crypto, wat tegenwoordig een laagdrempelige én winstgevende optie is, zul je zien dat je met kleine bedragen al leuke winsten kunt halen. Dus start vandaag nog met wat geld wegzetten in crypto via een platform zoals Bitcoin 360 ai en je zult je geld snel zien groeien.

2. Eerst online

Voordat je vanaf nu nog iets koopt -van gadgets tot kleding- ga jij online zoeken naar goedkopere alternatieven. Met de komst van het wereldwijde web is dit namelijk eenvoudiger dan ooit geworden, het vergelijken van prijzen voor precies hetzelfde product. Naast dat je dan wellicht een scherpere deal sluit, heb je ook meer bedenktijd. Dit zorgt ervoor dat jij geen impulsaankopen meer doet. Win-win situatie.

3. Niks meer weg

Ben je helemaal klaar met je oude bank, rammelende fiets of vieze schoenen? Geen probleem, je mag natuurlijk een nieuw alternatief kopen. Maar doe dit wel pas als je je oude online te koop hebt gezet. Want voor bijna alles, ook wat niet stuk is, is een liefhebber online te vinden. Hiermee ben jij voordelig én duurzaam bezig en je maakt er iemand ongetwijfeld heel blij mee.

Voornemens die je kunnen helpen te besparen

Kortom, neem bovenstaande drie zaken je voor en je weet zeker dat jij komend jaar flink wat geld gaat besparen én gaat overhouden. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Door dit geld niet meteen extra uit te geven, maar ook weer te investeren, zul jij je vermogen snel zien groeien. Voor je het weet kun je bijvoorbeeld minder gaan werken of een tweede huis kopen. Wie wil dat nou niet?

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio