9.8 C
De Bilt

Geluk centraal voor Coming Out Dag

Nijmegen – Vanwege Coming Out Dag staat Bibliotheek De Mariënburg op 14 oktober in het teken van de regenboog. Organisaties uit Nijmegen die zich inzetten voor seksuele- en genderdiversiteit, zetten geluk centraal.

Iedereen over geluk

De Bibliotheek laat schrijvers zoals Edward van de Vendel, dichters en onderzoekers met elke seksuele geaardheid en genderidentiteit aan het woord om te vertellen wat geluk voor hen betekent.

Roze geschiedenis Nijmegen

Presentator Albert-Jan Aartsen, onder meer presentator van het Nationale COC Songfestival, presenteert de avond in de bibliotheek. Hij gaat in gesprek met Edward van de Vendel over geluk en geeft een kijkje in de roze geschiedenis van Nijmegen.

Verhalen zoeken

Zoek de rest van deze avond de verhalen bij elkaar waar jij gelukkig van wordt. Van een persoonlijk gesprek met enkele levende boeken tot een voorleessessie bij onze drag-bibliothecaresse. In elk hoekje van de bibliotheek valt er vanalles te beleven, in én buiten de kasten.

Waar en wanneer

Het evenement vindt plaats in de Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen op 14 oktober a.s. van 20.00 tot 23.00 uur. De prijs (inclusief 2 drankjes) bedraagt voor bibliotheekleden, leden van het COC Nijmegen en studenten €10,00, overige bezoekers betalen €12,50

Meer informatie vindt u op www.obgz.nl/agenda-marienburg of op de Facebook-pagina van Bibliotheek Gelderland Zuid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio