2.2 C
De Bilt

Zeer divers programma tijdens Glanamundo Wereldfestival op de Markt in Geleen

Na twee uitgestelde edities vindt op zaterdag 23 juli de 4de editie plaats van het Glanamundo Wereldfestival op de Markt in Geleen. Als hoofdacts heeft het festival dit jaar de Spaanse feestband Muyayo Rif en de Rootsriders vastgelegd.

Glanamundo Wereldfestival

Naast Muyayo Rif (latin/ska/punk) en de Rootsriders (Tribute to Bob Marley) treden ook de bands Entoto (Ethiopische 60’s & 70’s funk), de Gentse band Congazz (salsa/latin) en de uit Curaçao afkomstige Rasta Farley (reggae) op. Als DJ’s zijn Remco Gaiteros, ZEFF en Guillaume Colson gecontracteerd.

Maar er is meer! 

Een plein vol food-trucks laat je tijdens het Glanamundo Wereldfestival kennismaken met gerechten uit diverse uithoeken van de hele wereld. Denk daarbij aan traditionele gerechten uit onder andere Indonesië, Suriname, het Midden-Oosten, Europa en Amerika. Speciaal voor de kinderen staan er enkele springkussens en kind gerelateerde foodtrucks.

Kortom, ook foodliefhebbers zijn bij het Glanamundo Wereldfestival aan het juiste adres. Ook dit jaar vindt er een wereldmarkt plaats. Tevens zijn er de gehele dag diverse straatartiesten aanwezig. Het evenement duurt van 12.00 tot 01.00 uur en is gratis te bezoeken.

Kijk voor de meest actuele informatie op www.facebook.com/GlanamundoWereldfestival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio