23.7 C
De Bilt

Gratis Masterclass ‘Start je eigen bedrijf’ van stichting Qredits

Afgelopen jaar telde Nederland 276.000 startende ondernemingen (gegevens KvK). Helaas is maar 65% na 5 jaar nog actief*. Met een Masterclass wil Qredits deze groep extra goed op weg helpen met de start van hun eigen bedrijf. Ondernemen is heel leuk, maar vereist ook goede voorbereiding en kennis.

Ondernemen kun je leren

Qredits zet zich als stichting onder meer in voor startende ondernemers. André Dolsma, Commercieel Directeur bij Qredits: “Veel mensen dromen van een eigen bedrijf. Maar ondernemen is een vak apart. Wij zien veel starters die een fantastisch idee hebben maar niet goed weten hoe ze moeten beginnen. Daar helpen we deze ondernemers graag verder mee op weg. Want wij zijn ervan overtuigd dat je diverse onderdelen van het ondernemerschap kunt leren. De Masterclass sluit perfect aan bij deze ondernemende initiatiefnemers. Zo helpen we de start van veel ondernemersdromen een groter succes te maken.“

Masterclass

Op donderdag 27 juni organiseert Qredits voor iedereen die net gestart is of binnenkort wil starten een gratis online Masterclass. Onder leiding van Peter Zwartscholten, een ervaren trainer, je alles over de eerste stappen als ondernemer. Ook is er een Bedrijfsadviseur van Qredits aanwezig en een gastspreker van de Kamer van Koophandel (KVK). De Masterclass gaat in op jouw ondernemerskills, je bedrijfsidee, over je markt en hoe je onderscheidend kunt zijn en wat er financieel bij komt kijken.

Aanmelden

Heb je interesse? Kijk voor meer informatie over het programma en om je aan te melden op de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio