24 C
De Bilt

Groninger Marktendag: de grootste eendaagse markt van Noord Nederland!

Op dinsdag 3 oktober staat het centrum van Groningen in het teken van de Groninger Marktendag. Dit evenement, dat plaatsvindt van 9:00 tot 17:00 uur, belooft een dag vol gezelligheid en vermaak te worden. Met maar liefst zeven verschillende markten, foodtrucks, muziek en een kinderprogramma is er voor ieder wat wils. De Groninger Marktendag is de grootste eendaagse markt van Noord Nederland en trekt bezoekers uit zowel Groningen en omgeving als onze oosterburen.

Waarom de focus op Duitstalige bezoekers op 3 oktober? Op deze dag vieren onze oosterburen namelijk de nationale vrije dag in Duitsland, de Tag der Deutschen Einheit. Wat is er dan leuker dan een bezoek aan Groningen, waar ze kunnen genieten van een markt vol eten, drinken, muziek en enthousiaste standhouders? Het evenement past helemaal in het straatje van de oosterburen.

Groninger Marktendag

De Groninger Marktendag wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Groningen City Club, de Gemeente Groningen, de Provincie Groningen en Marketing Groningen. Samen zorgen zij ervoor dat het centrum van Groningen op 3 oktober een bruisende plek is waar bezoekers kunnen struinen langs de vele kramen en genieten van al het moois dat de markt te bieden heeft.

Op de Groninger Marktendag zijn er maar liefst zeven verschillende markten te vinden. Van een vintage- en handgemaakte producten markt tot een warenmarkt, vlooienmarkt, boeken en antiek markt, markt met streekproducten en visplein, braderie en platenmarkt.

Save the date

Groninger Marktendag op dinsdag 3 oktober 2023, van 9:00 tot 17:00 uur. Het evenement vindt plaats in de binnenstad van Groningen. Noteer deze datum alvast in je agenda en kom naar het centrum van Groningen voor een dag vol gezelligheid, lekker eten, muziek en natuurlijk struinen langs de vele kramen.

Standhouders opgelet: Wil je deelnemen aan één van de markten op de Groninger Marktendag? Meld je dan aan via de website www.groningermarktendag.nl. De inschrijving is geopend en we verwelkomen graag enthousiaste standhouders.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio