0.6 C
De Bilt

Het platform voor e-commerce ondernemers

Hoewel de wereld zich eigenlijk al zo goed als heeft gedigitaliseerd, blijft dit dagelijks toenemen. Ook in de e-commerce. De technologie ontwikkelt zich enorm snel waardoor dingen steeds efficiënter en makkelijker worden. Hierdoor zie je bijvoorbeeld dat steeds meer ondernemers hun fysieke winkel laten voor wat het is, en overgaan naar een online webshop. Dit komt doordat het hebben van een online webshop in de meeste gevallen zoveel meer voordelen heeft ten opzichte van een fysiek pand.

Ook is de drempel om te starten met online ondernemen vele malen lager doordat je niet verbonden zit aan een fysiek pand en omringende zaken. Op het moment dat je zult toetreden tot de wereld van e-commerce of al een tijdje in de e-commerce zit, kan het platform shopify enorm waardevol voor je zijn. In deze tekst bespreken we wat shopify eigenlijk is, wat je ermee kunt en waarom je dit zou moeten hebben om jouw business op te schalen.

Wat is shopify precies?

Mocht je al langer bezig zijn in de wereld van e-commerce zul je shopify vast en zeker wel eens voorbij hebben zien komen. shopify is een platform dat is ontworpen voor zowel startende als succesvolle e-commerce ondernemers. Doormiddel van shopify kun je eenvoudig je online winkel opzetten en beheren. Doormiddel van shopify kun je dus al jouw bezigheden van je business in één platform weergeven.

Dit zorgt natuurlijk voor een goed overzicht waardoor je precies weet hoe het met je bedrijf gaat. Met shopify kun je je webshop opzetten, aanpassen, beheren en op diverse plekken op het internet verkopen. Het ideale van shopify is dat ze enorm veel tools en thema’s hebben waarmee jij je webshop eenvoudig kunt opzetten en beheren.

De diversiteit van e-commerce

Het ideale aan Shopify is dat zij vrijwel voor elk soort e-commerce ondernemer een passende optie hebben. Of je nu nu dus een starter bent, er middenin zit of al echt aan de top staat, voor elke ondernemer in de e-commerce heeft Shopify een passend model. Ben je bijvoorbeeld beginner? Dan is het lite abonnement in de meeste gevallen meer als voldoende om mee te starten. Met dit traject heb je toegang tot de shopify buy-knop waardoor je producten kunt verkopen op externe websites en kun je eenvoudig factureren naar je klanten.

Daarnaast heb je ook nog de opties voor shopify basic, shopify advanced en shopify plus. Als shopify plus partner kun jij je business opschalen zonder grenzen en biedt het platform shopify ontzettend veel flexibiliteit om jij business letterlijk door het dak te laten gaan. Uiteraard is dit wel voor de ondernemers die erg succesvol zijn of die richting op gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio