13.8 C
De Bilt

Hypnotiseur Menno Bandini maakt debuut in Rotterdam op 21 oktober

De Rotterdamse hypnotiseur Menno Bandini, welke drie jaar lang met zijn grootmeester Rasti Rostelli optrad, komt met zijn eigen hypnoseshow naar zijn geboortestad. Dat is een unicum en tegelijkertijd zijn grootste wens. Hij zal proberen Rostelli te evenaren met zijn podiumkunsten met de hoop hypnose weer op de kaart te zetten. Op zaterdag 21 oktober 2023 staat hij met zijn eerste solo show Unbreakable op het podium van theater ‘t Kapelletje in Rotterdam

Ruim drie jaar lang, met meer dan 60 optredens, maakte Menno Bandini (43) met zijn fascinerende acts deel uit van de comeback tour van Europa’s bekendste en spraakmakende hypnotiseur Rasti Rostelli (67). 

Maar nu is de tijd aangebroken voor zijn eigen shows. Zijn Stille Kracht tour in Utrecht en Capelle aan den IJssel bleek een succes. Door dit te doen probeert hij meer van zichzelf te laten zien en uit de schaduw te komen van Rostelli. Of de acts net zo spectaculair zijn als de shows met zijn grootmeester, laat hij dan ook zeker aan het publiek over om te beoordelen.

Menno Bandini: “Ik wil vooroordelen over hypnose juist weghalen”

“Nee, je zult niemand een kip zien nadoen op het podium. Ik wil juist die vooroordelen weghalen die mensen over hypnose hebben. Ik wil laten zien dat zelfvertrouwen en kracht versterkt kunnen worden en je angsten of fobieën zelfs compleet kunt weghalen met behulp van hypnose.”, aldus Bandini.

Poster nieuwe show
Poster nieuwe show – Beeld: © Menno Bandini

Optreden in Rotterdam is voor Bandini een droom. Als 15 jarige jongen liep hij door het centrum van de havenstad en zag hij overal posters hangen van zijn latere leraar Rostelli. Na 28 jaar staat hij eindelijk zelf op zaterdag 21 oktober op het podium van theater ‘t Kapelletje in Rotterdam. De support act zal worden verzorgd door Young Talent Award winnaar Magic Nape.

Menno Bandini (Rotterdam, 1979)

Drie jaar geleden werd Bandini, als oud leerling en protegé van Rasti Rostelli, geïntroduceerd in de media. We zagen hem o.a. in de tweedelige documentaire van streamingsdienst Videoland: Rasti Rostelli: The show must go on en assisteerde hij Rostelli bij zijn gevaarlijke acts in diverse tv shows. 

Eerder stond hij samen met Noreen Tatuhey en Tiga Batang Rumah in een uitverkocht Isala theater in Capelle aan den IJssel met het Adem en Hypnose event Stille Kracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio