Veel jongeren wachten met veel spanning op fifa 18

Nederland- In heel Nederland wachten veel jongeren met spanning op de dag dat FIFA 18 uit komt. De releasedatum van de game staat op vrijdag 29-9-2017.

Wat is FIFA 18 nou eigenlijk?

FIFA 18 is een opkomende sport simulatie video game in de FIFA serie video games, ontwikkeld en uitgegeven door Electronic Arts. Het is gepland om op 29 september 2017 wereldwijd vrijgegeven te worden voor Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en Nintendo Switch. Het zal de 25e aflevering zijn in de FIFA-serie. Real Madrid naar voren Cristiano Ronaldo verschijnt als de cover atleet

Wat is er allemaal te doen in FIFA 18?

  • The Journey
  • FIFA Ultimate Team
  • Career-modus

The Journey: seizoen twee

Fifa’s eerste Story-modus, The Journey, werd goed ontvangen in Fifa 17 en dit jaar krijgen spelers de kans om het verhaal van Alex Hunter te vervolgen met het tweede seizoen van zijn carrière. Na te zijn geslaagd in de Premier League kan Alex Hunter nu naar buitenlandse competities overstappen. Niet alle clubs zijn beschikbaar, maar Real Madrid, Atlético Madrid, Paris Saint Germain en LA Galaxy bevinden zich onder de opties.

De modus zit vol met filmische tussenfilmpjes, geanimeerd met Frostbite, en spelers krijgen de kans om met verschillende personages om te gaan. De meest terugkerende zijn verzorgd door professionele acteurs, zoals Alex’s zaakwaarnemer, maar andere personages zijn echte coaches en voetballers – met Cristiano Ronaldo, Antoine Griezmann, Thierry Henry, Dele Alli, Rio Ferdinand, Thomas Müller en James Harden als bevestigde namen.

Fifa 18

The Journey heeft ook meerdere nieuwe opties, waaronder korte termijndoelen, de mogelijkheid om kleinere hoofdstukken te spelen met andere personages, nieuwe aanpassingsmogelijkheden voor Hunter en zelfs een coöperatieve modus voor twee spelers.

Fifa’s meest populaire modus is natuurlijk terug en zit in alle versies van de game, inclusief de debuutversie op de Nintendo Switch. Een van de grootste nieuwe mogelijkheden is de introductie van Icons, klassieke spelers voor je FUT-team. Deze optie bestond al op de Xbox-consoles, maar nu deze exclusieve deal voorbij is, komen Icons ook naar de andere versies. Er zijn ook verschillende versies van Icons, met andere statistieken en visuele stijlen, afhankelijk van de periode waaruit ze komen. Maradona, Michael Owen, Ronaldo, Pelé, Ronaldinho en Rio Ferdinand behoren tot deze iconische spelers.

Ook nieuw is de Squad Battles-modus, een singleplayeroptie, waarin spelers teams van andere spelers (bestuurd door de computer) kunnen uitdagen, inclusief teams die zijn samengesteld door echt voetbalspelers en teams van de beste Fifa-spelers.

fifa 18 1 - Regio Online
Fifa 18
cristiono ronaldo
fifa 18 3 - Regio Online
Marco Reus Fifa 18

Career-modus

Een van Fifa’s oudste modi is nog steeds een van de meest populaire, maar deze nieuwe versie brengt veel veranderingen met zich mee. De grootste heeft te maken met de Frostbite-engine, die EA Sports toelaat een reeks aan filmische scènes toe te voegen – sommige interactief, sommige niet.

Tijdens onderhandelingen voor spelertransfers kun je nu bijvoorbeeld een actieve rol spelen in een scène tussen clubcoaches, zaaknemers en voetballers. Je kan voorstellen versturen, tegenboden en onderhandelen over eisen en clausules. Verschillende belangrijke momenten – zoals het huren van spelers, prijsuitreikingen en het winnen van titels worden nu ook gepresenteerd in nieuwe tussenfilmpjes.

Een belangrijk onderdeel van de Career-modus is ook het managen van jeugdspelers, vooral de training. Fifa 18 heeft meer dan vijftien nieuwe Skill Games, die gelijkstaan aan trainen in de Career-modus. Bovendien kun je nu specifieke trainingsprogramma’s opstellen die je kan opzetten voor individuele spelers of groepen spelers (bijvoorbeeld de verdediging).

Bron: https://www.easports.com/fifa

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img