Kamers met Aandacht gezocht

Binnenland – Kamers met aandacht gezocht. Op jezelf gaan wonen is een grote stap. Het is fijn als je soms terug kan vallen op je ouders of vrienden. Maar wat als dat sociale vangnet er niet is en je geen vertrouwde plek hebt om naar terug te keren? Kamers met Aandacht zoekt mensen die niet alleen woonruimte willen verhuren, maar ook een steuntje in de rug bieden waar nodig. Kortom, een kamer mét aandacht om jongeren tussen 18 en 23 jaar op weg te helpen naar zelfstandigheid.

Voor wie zijn de Kamers met Aandacht

Diana (21) werkt in de kinderopvang en wil graag verder studeren. Ze is geïnteresseerd in anderen en altijd bereid iemand te helpen. Diana zoekt een fijne plek om te wonen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.  


Michael (19) wil dit jaar het diploma halen van zijn MBO-opleiding. Hij houdt van biljarten en fitness. Michael heeft veel meegemaakt en hoopt dat hij bij de verhuurder terecht kan met vragen. Hij zoekt woonruimte in De Bilt.


Delphine (20) zoekt een kamer in Zeist of Bunnik. Een rustige plek waar zij even niet voor anderen hoeft te zorgen. Delphine doet een horecaopleiding en werkt in een restaurant.


Joshua (19) houdt van regelmaat in zijn leven. Hij gaat naar school en zijn werk in de tuinbouw. Joshua is actief, handig en schoon. Hij zoekt een kamer in de omgeving van Wijk bij Duurstede.

Deelname is mogelijk voor iedereen die woonruimte – een kamer, zolder of tuinhuis – over heeft, in zowel huur- als koopwoningen. Maandelijks is er een online informatiebijeenkomst om uitleg te geven over welke jongeren het gaat en de werkwijze van Kamers met Aandacht. Ook wordt meer verteld over helpende wet- & regelgeving en een verhuurder deelt persoonlijke ervaringen. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen.

Voor meer informatie: kamersmetaandacht.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio