6.4 C
De Bilt

Krimpenaar opent nieuwe vestiging Vita Hypotheekadvies

Krimpen aan den IJssel – Goed nieuws voor alle Krimpenaren die een huis willen kopen, verbouwen of bijvoorbeeld willen besparen op hun hypotheeklasten. Paul van der Pennen, geboren en getogen Krimpenaar, is namelijk het gezicht van de nieuwe vestiging van Vita Hypotheekadvies aan de Jan Steenstraat 12a.

Makkelijker een huis kopen

“Ik wil het voor mijn mede-Krimpenaren makkelijker maken om bijvoorbeeld een huis te kopen,” vertelt Paul. “Ik heb hierdoor gekozen voor een kantoor in een woonwijk midden in ons dorp. Iedereen die op zoek is naar een deskundige hypotheekadviseur in Krimpen aan den IJssel kan hier terecht voor een gratis oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek beantwoord ik vragen en leg ik uit welke mogelijkheden er zijn. De huidige hypotheekmarkt biedt namelijk meer mogelijkheden dan men denkt. Natuurlijk verloopt ieder gesprek Corona proof, met kuchscherm en voldoende afstand.”

Eigen huurwoning kopen

Paul richt zich ook tot de relatief grote groep huurders in Krimpen: “Huurders hebben in sommige gevallen het aanbod gehad om hun eigen huurwoning te kopen. In veel gevallen geldt dit aanbod nog steeds. Het kopen van een huurwoning kan specifieke voordelen opleveren. Zo wordt de woning vaak met flinke korting verkocht. Bovendien is het kopen van de woning vaak voordeliger dan blijven huren. Toch verloopt het kopen van een huurwoning vaak anders dan een normale koop. Voor uitgebreide informatie kan men vrijblijvend langskomen op mijn kantoor. Geïnteresseerden kunnen hiervoor online een afspraak maken of telefonisch via 0180 – 22 90 90. In overleg ben ik ook bereid om bij de mensen thuis te komen.”

Ruim 15 jaar ervaring

Paul werkt al ruim 15 jaar in de financiële wereld. Zo werkte hij onder andere als financieel adviseur bij de Rabobank in Rotterdam, Zoetermeer en Krimpen aan den IJssel. “Ik help mensen graag met het op orde krijgen van alle zaken rondom de hypotheek. Financiële rust en zekerheid zijn namelijk de basis voor een gelukkig leven. Precies om deze reden heb ik ervoor gekozen om mij aan te sluiten bij een echte onafhankelijke organisatie. Ik kan hierdoor namelijk bemiddelen voor vrijwel alle Nederlandse geldverstrekkers, verzekeraars en beleggingsinstellingen. Zo kan ik altijd de best passende hypotheek met de laagste rente en de beste voorwaarden regelen. Ook de Rabobank behoort tot de mogelijkheden.”  

Over Vita Hypotheekadvies

Vita Hypotheekadvies (www.vitahypotheekadvies.nl) werd al in 1997 opgericht, maar is pas sinds 2019 actief onder de naam Vita Hypotheekadvies. Als onafhankelijk specialist adviseert en bemiddelt Vita Hypotheekadvies in het afsluiten van hypotheken en verzekeringen. De hypotheekadviesketen heeft inmiddels 13 vestigingen in o.a. Krimpen aan den IJssel en Roosendaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio