-2.1 C
De Bilt

N211 Nachtafsluiting spoedreparatie asfalt

Binnenland  – In de nacht van dinsdag 17 april 22:00 uur tot en met woensdag 18 april 6:00 uur, is er op de Nieuweweg, tussen de Madepolderweg en de rotonde bij ABC-Westland, een afsluiting voor het doorgaande auto- en vrachtverkeer. Gedurende deze nacht voeren we wederom een spoedreparatie uit aan het oude asfalt op de rijbaan.

Verkeerssituatie

Op de Nieuweweg (N211) tussen de Madepolderweg in Den Haag en de rotonde bij ABC-Westland:

  • geldt een omleiding voor het doorgaande auto- en vrachtverkeer via de Paul Captijnlaan > Arckelweg > N464 Wateringsweg > Poeldijkseweg > Lozerlaan.
  • Fietsers, voetgangers en hulpdiensten kunnen de werkzaamheden passeren.

Vanaf 18 april 06:00 uur is de weg weer open voor verkeer in 2 richtingen.

Waarom is de reparatie nodig?

In maart zijn er tijdelijke maatregelen getroffen om het verkeer in 2 richtingen mogelijk te houden. Het oude asfalt bleek helaas niet van voldoende kwaliteit om het intensieve gebruik te dragen. Om deze reden is er in de nacht van 26 maart met spoed een reparatie aan de oude asfaltlaag uitgevoerd. Nu zijn er op andere plekken scheuren en gaten ontstaan, waardoor er een tweede spoedreparatie nodig is. De spoedoperatie moet ervoor zorgen dat het asfalt van voldoende kwaliteit is tot de definitieve rijbaan kan worden aangebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio