5.2 C
De Bilt

Nieuw interieur? Direct besparen op de kosten voor nieuwe meubels!

Ben jij wel toe aan fris interieur maar is het lastig om hier voldoende budget voor vrij te maken? Geen nood, want er zijn zeker oplossingen, al zul je dan misschien iets creatiever en geduldiger moeten zijn. Het internet zorgt er daarbij voor dat je eigenlijk nooit ergens de volle pond voor hoeft te betalen, of het nu gaat om nieuw bureaus of complete kledingkasten. Wij zetten hier een aantal tips op een rij waarmee jij concrete bedragen kunt besparen op het doen van deze aankopen. We sluiten dit af met een aantal tips om de beste webshop te vinden.

Voordat we beginnen allereerst nog even kort iets over de mogelijkheden van vidaXL. Dit is een webshop waar je ook terecht kunt voor fijne aanbiedingen en die natuurlijk gewoon mee doet aan de reguliere uitverkoop. Het is een betrouwbare winkel met een uitstekende reputatie waar je werkelijk alles voor in je huis en tuin kunt vinden.

Direct euro’s besparen bij het meubels kopen

Dan is het nu tijd voor onze vier beste tips om zo veel mogelijk geld te besparen bij het kopen van nieuwe meubels. Door jezelf hierbij de tijd te gunnen om goed na te denken over je keuzes kun je met een beperkt budget toch een prachtig interieur scoren:

  • Kies niet direct voor het nieuwste seizoen: Het spreekt voor zich dat de producten uit het nieuwste seizoen duurder zijn dan die uit eerdere assortimenten. We begrijpen dat je een hip en stijlvol interieur wilt, maar zorg dat je op dit gebied een juiste mix koopt. Je wilt toch ook weer geen standaard interieur? Hou daarbij ook in je achterhoofd dat het aanbod in een winkel soms na een paar maanden alweer vervangen wordt en dat het bij de aankoop uiteindelijk vooral om jouw persoonlijke smaak draait.
  • Let zeker op aanbiedingen: Leuke acties kunnen de grootste besparing opleveren. Allereerst zorgt een goede webshop ervoor dat het een aparte pagina met aanbiedingen heeft. Soms is er een digitale nieuwsbrief, waarin ook nieuwe promoties staan vermeld. In uitzonderlijke gevallen krijgen je zelfs al korting als je je aanmeldt voor die brief. Schroom verder niet om even contact op te nemen met de klantenservice van jouw favoriete webshop om te vragen om een persoonlijke korting. Let tenslotte op de aanwezigheid van een loyaliteitsprogramma.
  • Houd sociale media in de gaten: Een moderne online winkel zorgt ervoor dat het aanwezig is op belangrijke sociale media zoals Facebook, Instagram en YouTube. Daar worden dan acties gepost en vind je informatie over nieuwe producten. Het volgen van bedrijven is kosteloos, dus dat kan je echt alleen maar winst opleveren. De betere webshops vermelden op hun eigen site op welke media ze aanwezig zijn en zorgen dat ze regelmatig nieuwe updates plaatsen met leuke extra’s voor hun volgers.
  • Staar je niet blind op een merk: Het is zeer begrijpelijk als je bij de aanschaf van nieuwe meubels de voorkeur hebt voor een bepaald merk. Elk merk kent vaak haar eigen specialiteiten, dus het hoeft bij een bank of tafel in het interieur dan niet altijd om het beste product te gaan. Door ook eens te kijken naar een B-merk kun je geld besparen, maar hoef je toch niet in te leveren op de kwaliteit. Een kwestie van out-of-the-box denken dus.

Hoe vind je voor je interieur de beste webshop?

Een laatste belangrijke voorwaarde, waar we graag wat extra aandacht aan besteden, is de keuze voor een betrouwbare webshop. Je wilt terechtkomen bij een online winkel waar je toegang hebt tot een breed assortiment, maar waar je ook in contact kunt komen met de klantenservice. Het is een fijne bijkomstigheid als je eenvoudig kunt werken met de webshop en de beschikking hebt over de gebruikelijke betaalmethoden in Nederland.

De veiligheid beoordeel je onder meer aan de hand van de aanwezigheid van een keurmerk. Controleer ook of belangrijke zaken zoals het KVK-nummer vermeld worden op de website en werp altijd een blik op de voorwaarden. Hoe het echt zit bij een goede webshop lees je in onafhankelijke beoordelingen. Er zijn op het internet sites die zich hier exclusief aan wijden.

Doe vandaag nog jouw aankoop bij vidaXL

Het kopen van voordelige meubels voor je interieur is mogelijk, als je daar tenminste een beetje moeite voor wilt doen.  Het is daarbij dus voornamelijk een kwestie van het letten op aanbiedingen, het digitaal volgen van webshops en het wachten op het juiste moment. Tenslotte is het cruciaal om jouw bestelling te plaatsen bij een betrouwbare webshop.

vidaXL is daar dus een goed voorbeeld van. Het voldoet aan alle criteria die wij hierboven besproken hebben. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een uitstekende klantenservice, redelijke prijzen en mooie aanbiedingen voor spullen in je interieur. Uiteraard vind je deze webshop terug op sociale media, is er regelmatig een uitverkoop en betaal je voordelige leveringskosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio