6.6 C
De Bilt

14 aparte Facebook-pagina’s met nieuws uit de regio

Krimpenerwaard – Regio Online heeft naast haar website ook een eigen Facebook-pagina. Hierop komen alle geplaatste berichten automatisch terecht. Na de overname van Krimpenerwaard Actueel heeft onze redactie besloten deze pagina als voorbeeld te gebruiken voor de opzet van andere regio’s.

Nieuws op Facebook niet samenvoegen

“We hebben er bewust voor gekozen om de bestaande Facebook-pagina van Krimpenerwaard Actueel niet samen te voegen met onze hoofdpagina. Vanaf nu heet onze hoofdpagina Regio Online Nederland en Krimpenerwaard Actueel is nu Regio Online Krimpenerwaard e.o.”, laat Jeffrey Groen, woordvoerder van Regio Online weten. “Regio Online Krimpenerwaard is hiermee een voorbeeldpagina geworden hoe wij het regionale nieuws directer bij de lezers uit die regio kunnen brengen. Dus op deze pagina alleen berichten uit gemeenten Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel.”

Opbouwen overige regio’s

Inmiddels heeft Regio Online op deze manier meerdere Facebook-pagina’s opgezet. “We zijn begonnen met 15 van de 48 regio’s. Dit zijn de regio’s waar we met regelmaat berichten over ontvangen. Dit vraagt om zorgvuldige opbouw en de nodige tijd”, laat Groen weten. “Als het allemaal op de rails staat gaan we weer verder uitbreiden.”

Overige regio’s met pagina

Voor de volgende regio’s zijn inmiddels ook aparte pagina’s aangemaakt:

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio