11.8 C
De Bilt

Peter Gillis en Nicol als vrienden uit elkaar

Aan het eind van de middag heeft televisiester en multimiljonair Peter Gillis op zijn Facebook bekend gemaakt dat hij en zijn vriendin Nicol ‘als vrienden uit elkaar zijn gegaan’. Al 9 seizoenen lang zit Nicol Kremers in de familie en het Massa is Kassa programma. Als jonge vriendin van Peter Gillis werd zij vaak als golddigger versleten, maar die aanname werd zeker niet door iedereen gedeeld.

Peter Gillis onthult zelf de breuk met Nicol

Op zijn Facebookpagina schrijft hij: “Beste vrienden en fans. In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan. Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar. Maar voor ons beiden is het beter als we elk onze eigen weg inslaan, ze zal dan ook geen deel meer uitmaken van de vaste cast van seizoen 10 van realityserie ‘Familie Gillis: Massa is kassa’. Ik hoop dat iedereen begrijpt dat we voorlopig met rust gelaten willen worden. We gaan dit eerst verwerken.”

Reden voorlopig onbekend

De reden achter deze showbizz-breuk blijft nog onduidelijk. Hoewel Nicole zelf ook 3 kinderen heeft, zijn deze in de reallityserie nooit in beeld geweest. Of zij en haar kinderen op steun mogen blijven rekenen van de recreatiepark magnaat, is niet uitgesproken. Voor nu lijken beiden rust te willen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio