2.2 C
De Bilt

Peter R. de Vries op 64-jarige leeftijd overleden

RTL deelt op haar website, namens de familie, het treurige nieuws dat vandaag alsnog Peter R. de Vries in bijzijn van zijn naasten is overleden. Hoewel hij keihard heeft gevochten, mocht hij deze strijd niet winnen. Zijn partner laat weten dat hij heeft geleefd nar zijn overtuiging: ‘On bended knee is no way to be free’.

Nalatenschap krachtig statement tegen de misdaad

Peter R. de Vries overleed aan de gevolgen van een schietpartij, waarbij hij in het hoofd werd getroffen. Zijn familie heeft verzocht hen rust te gunnen dit zware verlies te verwerken. RTL zal vanavond uitgebreid aandacht besteden aan het overlijden, maar vooral ook het leven van Peter. R de Vries.

Peter R. de Vries: een leven in het teken van rechtvaardigheid

Zijn leven stond vooral in het teken van rechtvaardigheid, waarbij hij soms tientallen jaren bleef vechten, zoals in de zaak van Nicky Verstappen. Maar ook onschuldig veroordeelde mensen, voerde hij jarenlange strijd voor, zoals in de Puttense moordzaak. Onlangs riep hij op om voor het oplossen van de moord op Tanja Groen een beloning van 1 miljoen bij elkaar te krijgen. Inmiddels is dat ook gelukt. De Vries toonde met zijn leven aan dat misdaad niet loont, hoelang gerechtigheid ook mag duren.

Met hem is een moedige man heen gegaan, evenals een bijzondere vader, partner en vriend voor velen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio