15.6 C
De Bilt

Podcastserie Is dit normaal?

Landelijk – De ontwikkeling van kinderen en vragen die ouders erbij hebben. Gratis te luisteren podcastserie voor ouders van kinderen van 2 tot 18 jaar. Elke fase, van zwangerschap tot jongvolwassene, kent zijn eigen uitdagingen en vragen. Wat maken ouders mee bij de opvoeding en het opgroeien van hun kind(eren) en waar lopen zij tegenaan?

Podcastserie

In deze podcastserie van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) spreken diverse professionals met ouders over uitdagingen bij het ouderschap en de opvoeding van kinderen. De onderwerpen zijn situaties waarin veel ouders zich kunnen (en zullen!) herkennen. Vaak denken ouders dat zij de enige zijn die tegen deze specifieke vragen of situaties aan lopen, maar dat is lang niet altijd zo. Vaak is het gedrag van je kind hartstikke normaal en hoort het bij de leeftijdsfase waarin ze zitten.

‘Is dit normaal? De ontwikkeling van kinderen en vragen die ouders erbij hebben.’ bestaat uit meerdere afleveringen van ongeveer 30 minuten. Iedere podcast komt er een ander onderwerp aan bod, waarbij ouders openhartig hun verhaal vertellen en professionals hier enkele tips en adviezen over geven. De onderwerpen die tot op heden zijn opgenomen gaan over pubergedrag, driftbuien bij peuters en typisch jongensgedrag.

Beluister de gratis podcastserie via www.cjghm.nl (en klik op jouw gemeente) of op Spotify.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio