8.5 C
De Bilt

Prijsvraag: win het boek ‘Little Escapes in Nederland’ van Maartje Diepstraten

Win ‘Little Escapes in Nederland’. In samenwerking met Unieboek Uitgeverij Het Spectrum mogen wij weer een prachtig boek weggeven aan één van onze lezers. Dit keer een boek om heerlijk te ontsnappen en vast weg te dromen naar nieuwe en verrassende vakantieadressen in Nederland. De prijsvraag vindt je onderaan het bericht!

Little Escapes in Nederland

Op vakantie naar het buitenland zit er nog even niet in, maar ook in Nederland zijn er prachtige plekken te vinden voor een vakantie in eigen land. Maartje Diepstraten, bekend van het populaire reis- en lifestyleblog Barts Boekje, neemt je in Little Escapes in Nederland mee naar maar liefst 208 eigentijdse, nieuwe en onontdekte vakantieadressen. Het boek verschijnt op 25 maart bij uitgeverij Het Spectrum.

uc?id=1td3OJnQZ5uTxse 1 fu6Br8DX41CyHhI
Maartje Diepstraten – Foto: © Dana van Leeuwen

Maartje Diepstraten ervaren reisredacteur

Door haar jarenlange ervaring als reisredacteur kent Maartje Diepstraten als geen ander de beste plekken om te genieten, te eten, te slapen en te ontspannen. De nieuwe Little Escapes staat dan ook vol met de allerleukste, mooiste, lekkerste en gezelligste hotspots voor een weekendje weg met vrienden. Of om voor een paar weken op ontdekkingsreis in Nederland te gaan met het hele gezin. Met Little Escapes in Nederland ontsnap je naar bijzondere en vaak nog onontdekte plekken in Nederland!

Review

‘Voor een verwentrip hoef je echt niet naar Bora Bora of Honolulu bewijst dit adressenboek met meer dan 200 toffe adressen in Nederland en Vlaanderen.’ Harpers Bazaar

Prijsvraag

Insturen kan tot en met 15 april 2021.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio