2.2 C
De Bilt

Finalisten Prins Friso Ingenieursprijs bekend

Binnenland – De drie kanshebbers voor de Prins Friso Ingenieursprijs 2021 zijn bekend: dr. ir. Abeje Mersha, Professor – Unmanned Robotic Systems, bij Saxion University of Applied Sciences, ir. Rob Dijcker, Teamleider en senior projectleider & adviseur Circular Solutions bij Witteveen+Bos en dr. ir. David Fernandez Rivas, Associate professor aan de Universiteit Twente, CEO & Founder InkBeams en BuBclean. Woensdag 17 maart, tijdens de Dag van de Ingenieur bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs in Den Haag, vindt de uitreiking plaats.

Vanaf woensdag 17 februari staan de profielen met video’s van de drie finalisten online op www.kivi.nl/dagvandeingenieur en start de publieksstemming. Tot en met dinsdag 16 maart krijgt het publiek de gelegenheid te stemmen op één van de drie finalisten, om zo tot een publiekswinnaar te komen. Vervolgens zullen de bevindingen van de vakjury de winnaar van de Prins Friso Ingenieursprijs bepalen. De winnaar krijgt deze prijs uitgereikt tijdens het jaarlijkse event de Dag van de Ingenieur.

Zevende Prins Friso Ingenieursprijs

De prestigieuze Prins Friso Ingenieursprijs wordt voor de zevende keer uitgereikt en met de prijs wil het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) excellente ingenieurs en hun werk zichtbaar maken.
KIVI is de beroepsvereniging van ingenieurs in Nederland sinds 1847 en zet zich in voor het ondersteunen van ingenieurs in hun beroepsuitoefening en het leggen van verbindingen tussen ingenieurs en samenleving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio