9.8 C
De Bilt

Regio Online verhuist naar snellere server

Krimpenerwaard – Wellicht was het u opgevallen dat de website van Regio Online het afgelopen weekend en vandaag wat problemen ondervond, of zelfs even helemaal offline was. Ondanks de vakantie bleek het aantal bezoekers niet veel minder geworden. Er waren zelfs piekmomenten die één ding duidelijk maakte: de server van onze website had een upgrade nodig!

Sneller op Regio Online

Natuurlijk hadden we al langer gemerkt dat de website wat krap in het jasje van de ouder server paste en bij moment traag werd. Vanwege de vakantie en het weekend was de verhuizing van Regio Online voor afgelopen weekend ingepland, met de hoop zo kort mogelijk offline te hoeven zijn. Het ‘vrachtje’ voor de verhuizing bleek echter zwaarder dan verwacht en hier en daar hebben we alle zeilen bij moeten zetten. Gelukkig kon vandaag, na enige spanning, de website weer live op de nieuwe server en die is sneller dan ooit.

Inhaalslag

Helaas moeten wij nu een kleine inhaalslag met onze berichtgeving doen. Daar gaan wij ons volop voor inzetten nu. Ook doorplaatsen naar onze Facebookpagina gaat weer verder, dus blijf ons volgen! Voorlopig kunnen wij weer jaren vooruit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio