14.1 C
De Bilt

Rik Sinnadurai lanceert Bungo met nieuwe kledinglijn

Alphen aan den Rijn – Rik Sinnadurai Vartharaja (‘zeg maar Rik’), is een 22-jarige ondernemer, die Bungo heeft bedacht. Een kledingwebshop waar hij graag de ideeën van zijn klanten letterlijk tot uitdrukking wil laten komen. Hij heeft al een bescheiden collectie samengesteld met zijn eigen merk.

Ondernemen zit in je bloed

Rik komt uit een echte ondernemersfamilie en is zich al van jongs af aan bewust dat ondernemen veel verantwoordelijkheid vraagt, maar ook veel vrijheid geeft. Die combinatie heeft Rik altijd aangesproken en ertoe gezet om creatief te blijven denken. “Ondernemen zit in je bloed en daar moet je gewoon wat mee doen”, laat hij weten. Zo kwam hij op het idee om met Bungo te beginnen.

Druk je sprekend uit

Een mooi ontwerp van een logo? Een grappige tekst? Een gaaf design? Of toch een classic? Je kunt jouw idee letterlijk laten drukken op shirts van de beste kwaliteit. Het Bungo assortiment is scherp geprijsd en van Hollandse makelij. Soepele shirts van stevige kwaliteit. Voor het drukken van je eigen ontwerpen helpt Rik je graag verder. Uitbreiding van de kledinglijn gaat in samenspraak met zijn klanten. “Als mijn klanten bepaalde kleding zoeken om te bedrukken, zal ik er alles aan doen dat te vinden”, aldus de enthousiaste ondernemer.

Bungo marketing: samen delen, samen verdienen

Binnenkort komt de mogelijkheid om door promotie op je eigen socials, geld te verdienen met aankopen door anderen . Deze manier van geld verdienen als affiliate , heeft Rik “Bungo Marketing” genoemd. Met behulp van promotiemateriaal en een speciale kortingscode, kun je jouw vrienden ook kennis laten maken met Bungo. Zo verdien je al snel 10% per bestelling. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar info@bungo.nl  

Rugdekking

Met de shirts is het ook mogelijk om tegen bescheiden meerkosten de rug te laten bedrukken. Zo breng je jouw ontwerp van alle kanten onder de aandacht. Met zo’n rugdekking trek je zeker de aandacht!

Nederlandse markt

Rik wil eerst de Nederlandse markt bedienen. Bestellingen uit het buitenland worden nu dus nog niet verwerkt. Uiteraard wordt er alles aan gedaan om je pakketje zo snel mogelijk bij je af te leveren.

Startup actie

Met de startup actie wil Rik het startschot geven voor zijn Bungo Fashion shop. Tot 30 april 2021 krijg je nu maar liefst 20% korting op een bestelling. Wil je op de hoogte blijven van andere acties of het laatste nieuws? Kijk dan op Facebook of Instagram.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio