23.8 C
De Bilt

Sjors Sportief & Sjors Creatief Continuering in Beuningen

Sjors Sportief & Sjors Creatief lieten vorig schooljaar maar liefst 1800 basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen onze gemeente. Sjors blijkt enorm populair onder de basisschooljeugd. Wegens dit daverende succes wil de gemeente Beuningen dit natuurlijk graag continueren. Met dit krijgen de kinderen de kans op laagdrempelige wijze kennis te maken met naschoolse activiteiten binnen de gemeente. Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het kleurrijke boekje, waar kinderen zich vervolgens digitaal voor kunnen inschrijven. 

 

Bewezen formule bij Sjors

Sjors Sportief &  Creatief is inmiddels in ruim 80 gemeenten een bewezen formule en bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en verenigingen/aanbieders. Om nog beter in te spelen op de beleving van het kind, is er een ‘mascotte’ gekoppeld aan de kennismakingsactiviteiten, zoals genoemd:  Sjors!

 

Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen in februari 2018 het boekje en mogen één (of meerdere) cursussen uitkiezen, waar zij enkele naschoolse introductielessen kunnen volgen op locatie van (sport)verenigingen. Vaak gratis krijgen zij de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn.

 

Meld uw activiteit ook aan!

Sjors Sportief & Creatief stimuleren kinderen om een structurele actieve deelname te bewerkstelligen. Hiervoor hebben wij alle aanbieders nodig. Uw activiteit wordt uiteindelijk geplaatst in een prachtig wervend boekwerk. Dit Sjorsboekje wordt in februari op alle basisscholen in de gemeente verspreid. Erg goede promotie dus voor uw vereniging/organisatie! Meld uw kennismakingsactiviteit vanaf vandaag aan op www.sportstimulering.nl.

Meer informatie?

Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden?
Dit kan natuurlijk, neem dan contact op met info@sjorssportief.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio