14.8 C
De Bilt

Speeddates over toegang WMO en jeugdhulp

Middelburg – Op dinsdag 27 maart kunnen inwoners van de gemeente Middelburg hun ervaringen over zorg en ondersteuning een-op-een delen met wethouder Saskia Szarafinski en diverse medewerkers van de gemeente. De gemeente organiseert dan “speeddates” in wijkcentrum Getij en in Hof Mondriaan.

Vindt u dat u goed geholpen bent? Had u het gevoel dat uw vragen centraal stonden? Wat kan beter? Wat ging goed? Wethouder Saskia Szarafinski en verschillende medewerkers van de gemeente horen het graag op 27 maart. Voor alle inwoners die dat wensen hebben zij tien minuten persoonlijke aandacht om naar uw ervaringen te luisteren. Ze zijn met name op zoek naar praktische tips en verbeteringen. De Walcherse gemeenten evalueren hoe de zorg waarvoor de gemeente verantwoordelijk is loopt. Het gaat hierbij om de jeugdhulp en de WMO-ondersteuning. Alle ervaringen en tips zijn daarom welkom. De gemeente wil alle reacties gebruiken om de toegang tot jeugdhulp en WMO-ondersteuning te verbeteren.

Hoe reserveer ik een plaats voor de speeddates?

Inwoners kunnen speeddaten op vier momenten:
A. Van 15.00 uur tot 16.00 uur in Getij aan de Oosterscheldestraat.
B. Van 16.00 uur tot 17.00 uur in Getij aan de Oosterscheldestraat.
C. Van 19.00 uur tot 20.00 uur in Hof Mondriaan aan de Vrijlandstraat.
D. Van 20.00 uur tot 21.00 uur in Hof Mondriaan aan de Vrijlandstraat.

Een plaats reserveren voor de speeddates kan door vóór 15 maart een e-mail te sturen naar j.cijsouw@middelburg.nl. Vermeld in deze mail uw naam, adres en telefoonnummer en het uur
(A, B, C of D) waarop u wilt komen. U ontvangt een bevestiging met het exacte tijdstip.  

Mag ik mijn ervaring ook anders delen?

Inwoners die niet kunnen of willen komen, maar wel graag hun verhaal kwijt willen en een bijdrage willen leveren, kunnen ook reageren. Dit kan via Facebook Messenger @gemeentemiddelburg. Een e-mail sturen naar j.cijsouw@middelburg.nl zorgt er ook voor dat de ervaringen (desgewenst anoniem) terecht komen bij de wethouder en ingebracht worden in de evaluatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio