21.2 C
De Bilt

Spoorwerkzaamheden vanaf de Laag Heukelomseweg tot en met Roond bij Boxtel

In opdracht van ProRail voert Dura Vermeer Railinfra spoorwerkzaamheden uit op en rondom het tracé tussen Eindhoven en Breda. Ook in Oisterwijk worden deze zomer werkzaamheden aan het spoor uitgevoerd.

Overzicht van de spoorwerkzaamheden

Dura Vermeer werkt in augustus aan het spoor in Oisterwijk vanaf de Laag Heukelomseweg tot en met Roond (Boxtel). De spoorstaven worden in deze periode vernieuwd.

De werkzaamheden kunnen zorgen voor hinder. Dura Vermeer probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de omgeving. Bijvoorbeeld door machines niet langer aan te zetten dan nodig is. De spoorwerkzaamheden vinden voornamelijk overdag plaats, uitgezonderd een aantal avonden en nachten.

  • Waar: vanaf de Laag Heukelomseweg tot en met Roond (Boxtel)
  • Wanneer: van zondag 13 augustus 22.00 uur tot en met zaterdag 19 augustus 01.00 uur, ook ’s nachts

Bereikbaarheid wegverkeer spoorwegovergangen Oisterwijk

Alle overwegen in Oisterwijk zijn tijdens de werkzaamheden gewoon open. Alleen als er werkverkeer op het spoor passeert, gaat een overweg voor een korte tijd dicht.

Gevolgen voor het treinverkeer

Tussen 14 en 18 augustus rijden er tijdens deze werkzaamheden tussen Eindhoven en Breda bussen in plaats van treinen. Wil je reizen met de trein? Kijk dan voor actuele reisinformatie op www.ns.nl. Of raadpleeg de NS-app voor een reisadvies op maat, of telefonisch via 088 – 672 12 90.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio