23.8 C
De Bilt

Kies je favoriete sportzomer TV, én win op Knibble!

Ben jij een groot fan van het EK voetbal, de Olympische Spelen of de Formule 1? Helaas stelt de corona-ellende vele sportfans teleur. Het EK laat maar een beperkt aantal fans toe per wedstrijd, op de zomerspelen in Tokio zijn geen bezoekers welkom, en het is nog maar de vraag welke F1-races daadwerkelijk worden uitgereden. Hoe kan de sportliefhebber in deze bizarre tijd nog van zijn lievelingssport genieten?

De woonkamer als thuisstadion

Sportfanaten worden gedwongen hun helden toe te juichen vanuit de woonkamer. Eigenlijk is de bank ombouwen tot een Oranjetribune je enige keuze, om zo via de tv de belangrijkste wedstrijden bij te wonen. Dit is de precieze reden waarom de sport tv zijn opmars maakt. En ‘elektronica-vergelijker’ Knibble speelt daarop in met een heel welkome actie!

Kies je favo sportzomer tv, én win!

Om teleurgestelde sportfans een hart onder de riem te steken houdt Knibble een leuke actie, waarbij jij je favoriete tv kan winnen! Door deel te nemen aan deze actie maak je kans op een televisie naar keuze ter waarde van maar liefst € 1.500,-. En binnen een paar klikken ben je een grote kanshebber!

Via Knibble vergelijk je alle sportzomer tv’s

Op Knibble vind je een verzameling van alle verkrijgbare televisies. Hier vergelijk je het aanbod van meer dan 250 webshops. Jij vindt zo gemakkelijk de goedkoopste deal. Vraag jij je af welke tv het beste bij jou past? Dan heeft Knibble een gedetailleerd aankoopadvies die jou alles over de verschillende soorten tv’s uitlegt. En nu terug naar de winactie!

Schot voor open doel

Wil jij een spiksplinternieuwe tv gratis in huis halen?  Ga dan naar Knibble.nl/info/tv-winactie waar alle mooie sport tv’s op een pagina zijn verzameld. Kies de televisie uit die je het meest aanspreekt, en zet hier de ‘beknibbel-wekker’ op. Als je nog geen account hebt, hoef je alleen je email achter te laten. Ga vervolgens akkoord met de voorwaarden en voilà: wie weet win jij een prachtige tv!

Wat is de ‘Beknibbel-wekker’?

Normaal gesproken zet je de beknibbel-wekker op een tv zodat je een seintje krijgt wanneer deze in de aanbieding is. Maar als jij deze maand de beknibbel-wekker zet, krijg jij niet alleen mail zodra er voordelige aanbiedingen zijn. Je maakt ook kans om verrast te worden met een gratis televisie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio