15 C
De Bilt

Uitzending NPO Radio-1 Dijkstra & Evenblij Ter Plekke zondag live vanuit Lekkerkerk

De uitzending van het NPO Radio 1-programma Dijkstra & Evenblij Ter Plekke komt aanstaande zondagavond vanuit sportcafé De Bakwetering in Lekkerkerk. Hier maken bewoners zich al jaren boos over binnenvaartschepen die vanaf de Lek giftige stoffen over het land uitstoten. De overheid hield altijd vol dat een verbod niet mogelijk was, maar dat blijkt heel anders te zitten.

Actrice Raymonde de Kuiper en Hein Vergeer

Actrice Raymonde de Kuiper komt vertellen over het iconische Villa Achterwerk-programma Roos & Haar Mannen dat in deze gemeente werd opgenomen. En schaatser Hein Vergeer, geboren in de gemeente, komt vertellen over zijn grote successen, maar ook over hoe zijn carrière tragisch tot een einde kwam.

Livemuziek van Blaudzun

Er is livemuziek van Blaudzun, er is aandacht voor lokaal zangtalent in een talentenjacht en burgemeester Pauline Bouvy-Koene neemt plaats in de verhoorwagen.

Uitzending bijwonen

U bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen. De locatie: Sportcafe De Bakwetering, Nicolaas Beetstraat 403 in Lekkerkerk. Inloop van 19.30 tot 20.00 uur. De radio-uitzending is van 20.00 tot 22.00 uur en is ook te volgen bij BNNVARA op NPO Radio 1 en nporadio1.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio