12.3 C
De Bilt

Voetbaltoernooi voor het goede doel: hulpdiensten voor achtste keer aan de lat

Op zaterdag 22 juni organiseren v.v. De Wherevogels en Ter Hoeve Media al voor de achtste keer een voetbaltoernooi voor het goede doel. In teams van 7 spelen de hulpdiensten tegen elkaar om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting KinderBeestFeest. Tijdens deze achtste editie gaan 24 teams uit heel Nederland de strijd met elkaar aan.

Voetbaltoernooi

De organisatie van het voetbaltoernooi zet zich belangeloos in om geld in te zamelen. Zo’n 75 vrijwilligers werken daaraan mee. Zij verzorgen het eten en drinken voor de teams, regelen de wedstrijdshirts en bouwen het toernooi op en af. De deelnemende teams bestaan uit voetballers van medewerkers van de politie en het arrestatieteam, BOA’s, de arbeidsinspectie, douane, de Stichting KinderBeestFeest, buitenschoolse opvang en de Wherevogels,. Vorig jaar bracht het voetbaltoernooi 4.200 euro op voor KinderBeestFeest. Het winnende team was toen Cool after School.

Over Stichting KinderBeestFeest

Het inschrijfgeld van de teams gaat (samen met een donatie van 500 euro van Wherevogels) in zijn geheel naar de stichting. Die organiseert elk jaar het KinderBeestFeest in Artis voor 5.000 genodigden. Dat vond dit jaar plaats op vrijdag 7 juni. Een uniek uitstapje voor kinderen in Noord-Holland, Flevoland en Leiden met een handicap of zorgbehoefte. Samen met hun familie beleven zij een zorgeloze en onvergetelijke avond. Hulpverlenersvoertuigen brachten de eregasten met sirenes en zwaailichten naar Artis. Dit jaar bestaat de stichting 25 jaar. Meer informatie over de stichting vindt u op hun website.

Wensambulance

Tevens zal de organisatie de stichting Wensambulance (alle jaren een trouwe partner van het 112 goede doelen voetbaltoernooi) in het zonnetje zetten met het overhandigen van een cheque.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio