13.5 C
De Bilt

Vrouw overreden door Dierenambulance op strand Bloemendaal

Bloemendaal – Vanmiddag was een Dierenambulance opgeroepen om een zeehond te helpen op het strand bij Bloemendaal. De vrouw had foto’s gemaakt van het dier, volgens getuigen. Wat er daarna is gebeurt moet volgens een woordvoerder van de politie Noord-Holland nog uit verder onderzoek blijken. Vast staat wel dat het slachtoffer op enig moment door de ambulance is overreden, toen deze achteruit reed. Het lijkt vooralsnog een bizarre samenloop van omstandigheden.

Vrouw afgevoerd met traumahelikopter

De brandweer was snel ter plaatse, om het slachtoffer uit haar benarde positie te bevrijden. Terwijl omstanders de vrouw bleven aanspreken, kon de brandweer met haar materieel de Dierenambulance optillen. Inmiddels was ook een Mobiel Medisch Team aanwezig. Het slachtoffer, een vrouw van 61 jaar, is door de traumahelikopter afgevoerd naar een ziekenhuis. Hoewel haar verwondingen ernstig lijken, worden over haar omstandigheden verder geen mededelingen gedaan.

Dierenambulance

Niet alleen was het voor omstanders een heftige ervaring. Ook voor de vrijwilligers van de Dierenambulance zelf was dit een drama. Het is onbekend hoe de bestuurder er op dit moment aan toe is. Wel heeft de politie uitgebreid onderzoek naar het incident ingesteld.

1 REACTIE

  1. Klopt weinig van het verhaal. Vrouw was 69.een getuige was er bij. Chauffeur is uitgestapt, maar heeft bij instappen niet de procedure gevolgd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio