7.5 C
De Bilt

Win het boek Back to Nature, over dé hobby van 2021: avontuurlijk wandelen

In Back to Nature nemen Eva Spigt en Nicola Dow je mee op avontuur in de Nederlandse natuur. Waarom? Omdat wandelen in Nederland niet alleen verschrikkelijk mooi is, maar ook ontzettend goed voor je en bovendien de beste hobby tijdens een lockdown. Back to Nature verschijnt op 25 mei bij uitgeverij Spectrum. Bij Regio Online kun je het boek nu al winnen als je meedoet met de prijsvraag onderaan. Inzenden kan t/m 15 juni 2021.

Avontuurlijk wandelen met Back to Nature

Eva en Nicola, oprichters van het wandelplatform Backtonaturehikes, hebben voor Back to Nature de elf mooiste wandelingen in Nederland op een rij gezet en vastgelegd met prachtige analoge fotografie. Ook delen ze de beste tips voor onderweg, waar je midden in de natuur kunt overnachten bijvoorbeeld of wat je naast wandelen nog meer in het gebied kunt doen. Sprokkel duindoornbessen bij elkaar voor een duindoorncocktail of pluk je eigen oesters zo uit zee, verser kan niet!

Naast de mooiste wandelingen en wildernis skills vind je in Back to Nature ook ademoefeningen, tips voor je eigen stilte retraite en andere ‘zen’ activiteiten. Zo wordt een doodgewone wandeling een heel avontuur!

Over Backtonaturehikes in Nederland

In 2019 kreeg Eva Spigt onverklaarbare gezondheidsklachten en liep ze helemaal vast. Om een beetje te ontspannen begon ze samen met haar vriendin en hardcorewandelaar Nicola Dow, lange wandelingen door Nederland te maken. De natuur heeft van kleins af aan een belangrijke rol gespeeld in het leven van Nicola. Urenlang wandelen door bos en duinen is voor haar een manier om te vertragen, te verstillen en zich te laten verwonderen. Eva knapte onwijs op van deze wekelijkse wandelingen en zo ontstond ook het idee om samen het platform Backtonaturehikes te starten.

Inmiddels organiseren Eva en Nicola goedbezochte wandelingen, retreats en events om mensen op een laagdrempelige manier weer terug naar de natuur te brengen.

Niet meedoen, wel kopen?

Wil je geen kans maken op een gratis exemplaar, maar het boek gewoon kopen? Ga dan met de volgende gegevens naar je lokale boekhandel. Auteur: Eva Spigt & Nicola Dow, hardcover, 192 pagina’s, prijs € 20,99, ISBN: 9789000376445

Prijsvraag (t/m 15 juni 2021)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio