-2.1 C
De Bilt

Winnares boek Back to Nature komt uit Genemuiden

Voor onze prijsvraag over het boek Back to Nature ontvingen wij 157 inzendingen. De gelukkige winnares, die ons bovenstaande foto toestuurde, is Bep Heutink uit Genemuiden geworden. En aan de foto te zien is zij er helemaal klaar voor, om alle avontuurlijke wandelroutes uit het boek uit te gaan proberen. Gefeliciteerd met de aanwinst en veel plezier met het ontdekken van mooie plekjes natuur in Nederland.

Back to Nature

In het boek nemen Eva Spigt en Nicola Dow je mee op avontuur in de Nederlandse natuur. Waarom? Omdat wandelen in Nederland niet alleen verschrikkelijk mooi is, maar ook ontzettend goed voor je en bovendien de beste hobby sinds 2020. Back to Nature ligt sinds 25 mei in de boekhandel en is een uitgave van uitgeverij Spectrum. Zelf opzoeken en kopen? Dit zijn de gegevens: auteurs: Eva Spigt & Nicola Dow, hardcover, 192 pagina’s, prijs € 20,99, ISBN: 9789000376445

Wat maakt het boek zo leuk?

Eva en Nicola, oprichters van het wandelplatform Backtonaturehikes, hebben voor het boek de elf mooiste wandelingen in Nederland op een rij gezet en vastgelegd met prachtige analoge fotografie. Ook delen ze de beste tips voor onderweg, waar je midden in de natuur kunt overnachten bijvoorbeeld of wat je naast wandelen nog meer in het gebied kunt doen. Sprokkel duindoornbessen bij elkaar voor een duindoorncocktail of pluk je eigen oesters zo uit zee, verser kan niet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio