14.8 C
De Bilt

Yoga Academy ‘You Are The Buddha’ geeft iedere woensdag yoga-sessies bij zonsopkomst in Valkenbergpark in Breda

Yoga Academy “You Are The Buddha” houdt iedere woensdagochtend bij zonsopkomst yoga-sessies in het Valkenbergpark in Breda tot 11 september 2024. Bij het eerste zonlicht van de dag, in het prachtige park, biedt dit programma deelnemers de unieke kans om hun dag te beginnen in harmonie met de natuur.

Details van het ‘You Are The Buddha’

  • Wanneer: Elke woensdagochtend tot 11 september 2024
  • Waar: Valkenberg Park Breda, nabij de KMA
  • Tijdstip: Bij zonsopkomst (06:00 uur t/m eind juli, op 22 en 29 augustus om 6.30 uur en op 4 en 11 september om 7.00 uur)

Rise & Shine met Yoga Academy You Are The Buddha

Geïnspireerd door een Amerikaans initiatief en nu voor het eerst beschikbaar in Nederland, nodigt Yoga Academy You Are The Buddha iedereen uit om de kracht van yoga te ervaren terwijl de dag ontwaakt. Dit is jouw kans om te ademen, te bewegen en jezelf opnieuw te ontdekken in perfecte synchronisatie met de natuur.

Helden in uniform gratis

Speciale uitnodiging voor helden in uniform: Als blijk van waardering voor de onvermoeibare inzet voor een veilige samenleving kunnen onze helden in uniform, waaronder militairen, politiepersoneel en NS-personeel, gratis aan deze sessies deelnemen. Dit is een uiting van dankbaarheid vanuit Yoga Academy “You Are The Buddha” en biedt onze helden een moment van rust en bezinning.

Yoga in het Valkenbergpark in Breda door de Yoga Academy
Yoga in het Valkenbergpark in Breda – Foto: Yoga Academy You are the Buddha

Toegankelijkheid

Project Sunrise staat open voor iedereen en kost €15 per les. Leden van de Academy You Are The Buddha kunnen deelnemen op basis van hun bestaande abonnement. Waarom meedoen? Yoga bij zonsopkomst is niet alleen een fysieke oefening; het is een kans om innerlijke rust te vinden en de dag energiek en geïnspireerd te starten.

Hoe kun je deelnemen?

Registreren is eenvoudig en kan via het lesrooster op de website. Wees er snel bij, want er is slechts plaats voor 50 deelnemers per sessie.

Samen Sterker

Sluit je aan bij de Project Sunrise yogasessies en draag bij aan je eigen fysieke en mentale gezondheid en aan de kracht van onze gemeenschap.

Rise & Shine!

Maak je klaar om samen met ons de dag energiek te beginnen! Voor meer informatie en registratie, bezoek: https://www.youarethebuddha.com/projectsunrise of neem contact op via onderstaande contactgegevens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio