17.5 C
De Bilt

YouTubers Enzo Knol en Dee opnieuw uit elkaar

Binnenland- De populaire YouTubers Enzo Knol (25) en zijn vriendin Demira van der Zeeuw (20), die beter bekend staat als YouTuber Dee, hebben een punt achter hun relatie gezet. Nadat de twee vorig jaar al twee maanden uit elkaar gingen, is de relatie dan ook nu echt opnieuw op.

Verklaring

Zowel Enzo Erkelens als Demira geven via Instagram een verklaring, waarin ze benadrukken dat ze in hun vlogs niets zullen vertellen over de break up. ,,We hebben veel mooie dingen meegemaakt, maar in dit hectische leventje maak je ook minder leuke  dingen mee. (…) Het is niet meer verliefd zijn, maar houden van”, laten ze los over de reden van de relatiebreuk. ‘We zullen nu een eigen pad bewandelen.’ Dee dankt in het bijzonder haar volgers, die haar massaal sterkte toewensen. ,,Jullie hebben een speciaal plekje in mijn hart.”

Samen

In december reageerden de miljoenen fans van het stel lyrisch op beter nieuws. ,,We waren niet meer samen en begonnen elkaar te missen. We wilden er rustig samen uitkomen, maar dat is door de druk van buitenaf best moeilijk. Nu voelen we ons weer supergoed”, concludeerde Demira. Enzo, glunderend in zijn vlog: ,,We waren solo Dee en solo Enzo, maar nu weer Dee en Enzo samen.”

In mei werd vervolgens een romantisch tripje geboekt om het vijfjarig jubileum te vieren. Enzo liet trots los dat hij ‘tot de maan en terug’ van zijn Dee hield.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio