19.1 C
De Bilt

Zo ervaar je Amsterdam het beste

Amsterdam staat natuurlijk bekend om de vele grachten. Op die grachten kan je dagelijks boten spotten die genieten van een rondvaart. Tijdens een rondvaart op die Amsterdamse grachten kan je verschillende arrangementen doen. Dit is natuurlijk de beste manier om onze hoofdstad te ervaren. Je komt langs allerlei bekende plekken die je gezien moet hebben in Amsterdam. Ben je benieuwd naar de opties voor het huren van een boot? Lees dan gerust verder voor een aantal gezellige ideeën.

Verschillende boten

Ben je niet op zoek naar een arrangement, maar wil je gewoon een mooie boot huren om te genieten van Amsterdam? Dan heb je geluk, want boothuur in Amsterdam is gewoon mogelijk zonder enige arrangementen. Er zijn zelfs meerdere boten waar je uit kan kiezen. Zo heb je bekende sloepen met het voordeel dat er over het algemeen een grote groep mee kan. Dat hangt uiteraard een beetje van de sloep af. Daarnaast zijn er salonboten beschikbaar. Een salonboot wordt vaak gebruikt als er een bedrijfsuitje op de planning staat.

Gezellige borrelboot

De borrelboot is eigenlijk een arrangement die jij kan kiezen. De naam verklapt al helemaal wat een borrelboot is, maar op een borrelboot is het lekker tijd voor gezelligheid en een borrel. Het voordeel van een borrelboot is dat deze het hele jaar door kan worden gehuurd. Er is een privé schipper aanwezig die de borrelboot bestuurt en iedereen meeneemt op de grachten van Amsterdam. Daarnaast kan jij genieten van een heerlijk glaasje wijn of een fijn flesje bier. Zo kan je een gezellige middag beleven in onze hoofdstad.

Te gekke partyboot

Wil je een boot huren in Amsterdam voor een gezellig feestje? Dan heb jij de partyboot nodig. Dit is tevens een arrangement. Het is aan jou om de keuze te maken tussen een sloep of een salonboot. Op de partyboot kan je genieten van een vaartocht die ongeveer anderhalf uur duurt. Net als bij de borrelboot kan je genoeg wijn, bier of fris drinken, want dit zit er onbeperkt bij. Een partyboot is dus echt ideaal voor een groep vrienden.

Luxe rondvaart door Amsterdam

Naast alle arrangementen kan je er natuurlijk voor kiezen om gewoon een boottochtje Amsterdam te doen in de vorm van een luxe rondvaart. Een luxe rondvaart houdt in dat je niet met allemaal andere toeristen in op de boot stapt. Er is slechts een kleine groep aanwezig die met jou meevaart. Een luxe rondvaart duurt pak hem beet een uur. Dit klinkt misschien kort, maar is lang genoeg om te genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft. De schipper kan jou allerlei interessante feiten vertellen over Amsterdam zodat jij ook nog eens wat meepakt van de geschiedenis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio