11.8 C
De Bilt

Zo trek je de aandacht in en om je winkel!

Ben je een winkeleigenaar en heb je moeite om klanten naar je winkel te trekken. Of vind je het lastig om in de winkel de aandacht op je acties te vestigen? Dan kan divers presentatiemateriaal hulp bieden! In dit artikel vind je een paar voorbeelden van winkelpresentatie middelen waarmee jij zeker weten de aandacht trekt.

Baliedisplays op de toonbank

Met baliedisplays op de toonbank laat je toonbankverkoop stijgen. De balie / tafeldisplays zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kun je kiezen uit een baliedisplay met steun of een zelf staand display in vorm van een driehoek. Je kunt ze bestellen in verschillende grote en kleine formaten, van A6 tot A3 formaat. Ook het materiaalsoort kun je zelf bepalen, bijvoorbeeld goedkoop display materiaal of forex. Baliedisplays kun je bedrukken in je eigen huisstijl. Hiermee zorg je ervoor dat het een eenheid vormt met de rest van je winkel.

Stoepborden voor de ingang

Plaats een stoepbord voor de ingang van je winkel. Hiermee val je op in de winkelstraat en trek je bezoekers naar binnen. Om extra op te vallen kun je er ook nog een extra topbord op bevestigen. Kies voor een gekke vorm of print, zodat je er echt uitspringt voor de klant. Je hebt verschillende types stoepborden, bijvoorbeeld een klapbord of een bord met watertank. Die laatste optie is wat steviger, zodat deze niet omwaait of verplaatst met wind.

Reclameborden met routebeschrijving

Laat een reclamebord maken met een routebeschrijving naar jouw winkel. Door deze in de omgeving van je winkel te plaatsen weten klanten niet alleen waar je zit, je werkt ook aan je merkbekendheid! Zo zullen klanten sneller aan jou denken als ze in de buurt zijn. Reclameborden kun je helemaal op maat laten maken en full color bedrukken met een print naar keuze. Hierdoor kun je het bord helemaal eigen maken.

Ook Wobblers aan het schap trekken aandacht

Wobblers zijn wiebelende aandachttrekkers waarmee je nieuwe producten of winkelacties aanprijst. Het zijn een soort flyers met wiebelaars eraan bevestigd. Deze plak je vervolgens op een schap met een nieuw product of actie. Al door een kleine luchtverplaatsing wiebelt de wobbler op een neer. Dit trekt zeker weten de aandacht! Wobblers zijn verkrijgbaar in diverse (gekke) vormen. Denk aan een rondje, hartje, wolkje of actieblokje.

Welke presentatiemiddelen gebruiken jullie al in en om de winkel?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio