18 C
De Bilt

Gratis naar klimaatfilm ‘Before the flood’

Texel – Op dinsdag 13 maart kan iedereen gratis naar de klimaatfilm ‘before the flood’ van Leonarodo DiCaprio in Cinema Texel. In de spraakmakende documentaire wordt acteur Leonardo DiCaprio gevolgd in zijn rol als ‘vredesambassadeur’ van de Verenigde Naties.

Om mensen te laten zien hoe ernstig de gevolgen van een veranderend klimaat zijn, ging DiCaprio op zoek naar de veranderingen die nú al aan de gang zijn.“De tijd om hierover te steggelen is voorbij, we hebben bijna geen tijd meer”, aldus de Amerikaanse acteur over de boodschap van de film ‘Before the Flood’. De gemeente Texel mag de film gratis vertonen om de boodschap over de klimaatverandering aan een zo groot mogelijk publiek te tonen.

De film volgt DiCaprio bij zijn reizen naar vijf continenten en het Noordpoolgebied, waarbij hij spreekt met wetenschappers, wereldleiders, activisten en lokale bewoners om een beter beeld te krijgen van de klimaatproblematiek en te zoeken naar concrete oplossingen.

Before the flood gratis op Texel

Cinama Texel wil graag mee werken aan dit mooie initiatief en werkt belangeloos mee. De film begint om 20:00 uur. Wees op tijd, want vol= vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio