15.8 C
De Bilt

Jaarmarkt in Siebengewald druk bezocht

Vandaag vond de Jaarmarkt plaats in Siebengewald, net over de grens in Duitsland. De Jaarmarkt is die dag druk bezocht door veel mensen uit de regio en uit Duitsland.

Speciaal vervoer

Elke jaar konden de bezoekers dichtbij parkeren in een weiland. Maar dit jaar was het even anders. De parkeerplaats was dit jaar iets veder dan de Jaarmarkt. Hierdoor moesten bezoekers met speciaal vervoer naar de markt werd gebracht worden. Zij werden per huifkar op de plaats van bestemming gebracht.

Veel muziek en lekker struinen door Siebengewald

Natuurlijk kregen de vele kraampjes alle aandacht en speurden veel bezoekers de markt af om die ene ‘beste deal’ te scoren. De kinderen kregen ook speciale aandacht. Zo konden zij zich laten schminken, of een ritje in de draaimolen maken. Zo kon iedereen na afloop weer tevreden naar huis. Sommigen met tassen vol, anderen met één klein hebbedingetje. Maar allemaal een leuke ervaring rijker.

1 REACTIE

  1. Ik mis de regionale inbreng. Zeeman kleding op een hangertje is het niet. Waarom was Geitengeluk er niet? En de lokale bierbrouwer ook niet? Zoals t nu is kom ik niet meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio