3.1 C
De Bilt
zondag, 29 januari 2023

Op de pagina Adverteren van Regio Online lees je alles over de mogelijkheden om te adverteren op onze nieuwswebsite. Adverteren kan door middel van content, maar je kunt ook adverteren met banners bijvoorbeeld.

Adverteren

Wist je dat adverteren bij Regio Online helemaal niet duur is? Adverteren kan al vanaf 1 euro per dag voor banners. Adverteren met content kan al vanaf 24,95 euro. Laat je informeren over alle mogelijkheden die wij met adverteren bieden. Natuurlijk vindt je op Regio Online alles over regionaal en lakaal nieuws. Daarnaast kun je weer & verkeersinformatie vinden en via P2000 de actuele 112 meldingen bij jou inde buurt.

Op de pagina Adverteren van Regio Online lees je alles over de mogelijkheden om te adverteren op onze nieuwswebsite. Adverteren kan door middel van content, maar je kunt ook adverteren met banners bijvoorbeeld.

Adverteren

Wist je dat adverteren bij Regio Online helemaal niet duur is? Adverteren kan al vanaf 1 euro per dag voor banners. Adverteren met content kan al vanaf 24,95 euro. Laat je informeren over alle mogelijkheden die wij met adverteren bieden. Natuurlijk vindt je op Regio Online alles over regionaal en lakaal nieuws. Daarnaast kun je weer & verkeersinformatie vinden en via P2000 de actuele 112 meldingen bij jou inde buurt.

Vernieuwde achtbaan CanCan Coaster bijna open in Europapark

Rust – De donkere achtbaan Eurosat, een mijlpaal van het Franse themagebied van Europa-Park, evenals het plein rond de gigantische bol, gesticht in 1989, zal uitgebreid worden aangepast tot de zomer. De rails en kabels van de Eurosat – CanCan Coaster worden volledig vernieuwd, waarbij de technologie en het thema ook genereuze revisies ondergaan. De gehele façade krijgt eveneens een levendige nieuwe look en, in lijn met de bekende aanblik ‘Moulin Rouge’ – een Parijse bastion van plezier en vermaak sinds 1889 – zal het aantrekkelijk zijn ontworpen met de rijke cultuur en geschiedenis van Frankrijk. het is een onvergetelijke ervaring voor bezoekers. Vlak bij de ingang van de rit kunnen bezoekers ook een Elzasser souvenirwinkel en curiosawinkel bezoeken genaamd Madame Freudenreich Curiosités, die de voormalige attractie Universe of Energy vervangt. Vanaf de zomer 2018.

Verbouwing

Sinds het einde van het zomerseizoen 2017, heeft het Franse themagebied van Europa-Park een uitgebreide bouw ondergaan, met een focus op de 45 meter hoge donkere achtbaan Eurosat die sinds 1989 veilig meer dan 80 miljoen mensen vervoert via zijn karakteristieke sfeer. De rails, naast alle andere technische aspecten, evenals de thema’s zijn volledig herzien. De rit, gecreëerd door Mack Rides, zal een aanzienlijk verbeterde rijervaring bieden dankzij innovaties en verbeteringen in de spoorwegproductie door het bedrijf Waldkirch. Ter nagedachtenis aan de uitvinder Franz Mack, en op verzoek van de eigenaar-familie Mack, zal de toekomstige baanlay-out zeer dicht bij het origineel in de futuristische zilveren bal liggen en zal daarom ongeveer 900 meter lang blijven.

Opvallende verschijning: variététheater Moulin Rouge krijgt nieuwe façade

Europa-Park is wereldberoemd om zijn gedetailleerde en realistische ontwerp. De opnieuw ontworpen façade, voor het oriëntatiepunt van het Franse themagebied, zal daarom passagiers begroeten met een levensechte replica van het Parijse variététheater Moulin Rouge. Het aantrekkelijke ontwerp verwijst naar de bekende aanblik en nodigt bezoekers uit om een ​​duik te nemen in het Parijs van de 19e eeuw. Een ritje op de Eurosat – CanCan Coaster roept de tijden van de Belle Epoque op en laat bezoekers een nachtelijke achtbaanrit van een bijzonder soort meemaken. Cancan is een Franse dansstijl die rond 1830 werd gecreëerd en nog steeds wordt uitgevoerd door dansers in de Moulin Rouge in de wijk Montmartre. Het grootste themapark van Duitsland eert het vaudeville-theater met, naast andere iconische Parijse symbolen,

Nieuwe VR-ervaring van MackMedia

Als onderdeel van het herontwerp, creëert MackMedia nog een nieuwe virtual reality-ervaring in het populairste themapark van Europa – Eurosat Coastiality. Om de innovatieve rijervaring te creëren, wordt voor het eerst een tweede station met een shiftbaan en afzonderlijke treinen geïntegreerd in de dark ride rollercoaster. Er zijn dus twee attracties in één rit met dezelfde route.

Madame Freudenreich Curiosités vervangt Universe of Energy

Bezoekers kunnen zich ook verheugen op verdere innovaties in het Franse themagebied. De wereld van Madame Freudenreich, met zijn Elzasser souvenir- en curiosawinkel en een glanzende traditionele vakwerklook, zal de vorige attractie Universe of Energy vervangen. Direct naast de ingang van de Eurosat – CanCan Coaster kunnen bezoekers verschillende opwindende scenario’s beleven in het huis van dinosaurusfans. Ze zullen de kans krijgen om veel prehistorische artefacten te ontdekken van deze grote reuzen uit het verleden. Dan, langs Dino-Selfies met mevrouw Freudenreich en naar de voormalige wijnkelder, zullen bezoekers een dinosaurusfokkerij vinden te midden van een weelderige tuin, waar de Dino’s worden gevoed met heerlijke Gugelhupf en vele verrassingen wachten om ontdekt te worden.

Andere innovaties zijn een drijvende bistro-boot met plaats voor ongeveer 70 personen over twee verdiepingen, de herpositionering en herbouw van de traditionele Flammkuchen-tribune en een fonteinshow die bezoekers elk half uur met verschillende Franse muziek zal vermaken.

De uitgebreide herontwerpen brengen een eerbetoon aan de rijke cultuur van Frankrijk, zijn geschiedenis en de unieke manier van leven in het buurland.

Informatie over Moulin Rouge

Moulin Rouge laat bezoekers een magische wereld betreden die op spectaculaire wijze de emoties, verrassingen en passies (in plaats van angsten) van het Parijse nachtleven in 1889 presenteert, deelt en opnieuw uitvindt. Een cabaret en een publieke bal voor zijn grootse opening, een legendarisch variététheater tijdens de Gouden Twenties en een podium waar beroemde Franse en internationale artiesten optraden: De Moulin Rouge en zijn 60 kunstenaars presenteren momenteel hun Revue Féerie, een show van twee uur vol van magie, dansende beelden en prachtige acts, en niet te vergeten de legendarische dans afkomstig van Moulin Rouge, de Franse Cancan. Elke avond nodigt de theaterwereld bezoekers uit om te dromen, met originele Franse muziek, duizend kostuums vol veren, kristallen en pailletten, uitstekende uitvoeringen en prachtige decoraties. De vakmensen in de workshops achter de schermen zijn ook erg enthousiast. Dankzij hun talent en unieke knowhow kunnen de plumassiers, schoenmakers, borduursters en kleermakers handgemaakte kostuums, schoenen en accessoires met de hand maken, die het de artiesten mogelijk maken om alles op het podium te geven en een onvergetelijke uitvoering te creëren.

Of u nu op zoek bent naar een avond vol champagne, of een dinershow met verfijnde gerechten, ontworpen door chef-kok David Le Quellec, verwelkomt Moulin Rouge gasten uit Frankrijk en de rest van de wereld op de oorspronkelijke locatie, aan de voet van de heuvel van Montmartre, om te delen met hen in een uniek feest vol emotie en opwinding.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio