20.8 C
De Bilt

In de colofon van Regio Online is een overzicht te vinden van alle medewerkers en afdelingen. De colofon geeft hiervan een prima overzicht. De colofon wordt hier vrijwel altijd voor gebruikt.

Colofon

Eenmaal in de colofon, is een medewerker of afdeling dus ook actief bij Regio Online. De colofon geeft hier een goed beeld van. Je vindt er ook verwijzingen in het menu naar 112-nieuws of artikelen over bijvoorbeeld politiek.

Welkom bij de

Colofon van Regio Online

Regio Online is een onafhankelijke nieuworganisatie dat jaarlijks ruim 5 miljoen klanten voorziet van het laatste nieuws uit hun regio. Regio Online heeft een uniek concept, omdat zij het laatste nieuws verspreid over 44 regio's voor heel Nederland. Deze landelijke dekking maakt regionaal nieuws nog toegankelijker via één enkel platform. Ook het nieuws uit binnen- en buitenland komen aan bod.

Regio Online is er ook voor de sportclubs uit de regio. Op al onze regiopagina's is een speciale sectie betreffende ''sport uit de regio''. Hier plaatst Regio Online al haar berichten over sport uit de regio's. Wilt u ook uw sportvereniging meer onder de aandacht brengen en prestaties delen? Mail dan naar onze sportredactie via redactie@regioonline.nl

Hoofdredactie

Egbert van den Bosch

Hoofdredacteur Zuid-West Nederland

Werkgebied: Zuid-Holland, Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Flevoland, Utrecht

Richard Luthart

Hoofdredacteur Noord -Oost Nederland

Werkgebied: Friesland, Groningen, Overijssel, Drenthe, Gelderland, Noord-Holland

Eindredactie

Joke Oldenhof - Rietveld

Eindredacteur

Mike Spinhoven

Eindredacteur

Redactie

Wesley Weijers

Redacteur en persfotograaf

Marvin Weijers

Redacteur en persfotograaf

Perry Brouwers

Redacteur en persfotograaf

Bestuur

Jeffrey Groen

Bestuurder

Portefeuille: Algemene Zaken, P&O en Bedrijfsstructuur