In de colofon van Regio Online is een overzicht te vinden van alle medewerkers en afdelingen. De colofon geeft hiervan een prima overzicht. De colofon wordt hier vrijwel altijd voor gebruikt.

Colofon

Eenmaal in de colofon, is een medewerker of afdeling dus ook actief bij Regio Online. De colofon geeft hier een goed beeld van. Je vindt er ook verwijzingen in het menu naar 112-nieuws of artikelen over bijvoorbeeld politiek.

Colofon

Regio Online is een nieuwssite en merk van DNRN (De Nederlandse Regionale Nieuwsverspreider) dat jaarlijks ruim 8 miljoen klanten voorziet van het laatste nieuws uit hun regio. Regio Online heeft een uniek concept, omdat zij het laatste nieuws verspreid over 44 regio’s voor heel Nederland. Deze landelijke dekking maakt regionaal nieuws nog toegankelijker via één enkel platform. Ook het nieuws uit binnen- en buitenland komen aan bod.

Regio Online is er ook voor de sportclubs uit de regio. Op al onze regiopagina’s is een speciale sectie betreffende ”sport uit de regio”. Hier plaatst Regio Online al haar berichten over sport uit de regio’s. Wilt u ook uw sportvereniging meer onder de aandacht brengen en prestaties delen? Mail dan naar onze sportredactie via sportredactie@regioonline.nl

Hoofdredactie

Jeffrey Groen

Hoofdredacteur

Egbert van den Bosch

Hoofdredacteur

Joke Oldenhof - Rietveld

Hoofdredacteur

Richard Luthart

Eindredacteur

Mike Spinhoven

Eindredacteur

Algehele Redactie

Wesley Weijers

Redacteur en persfotograaf

Perry Brouwers

Redacteur en persfotograaf

Richard Oldenhof

Redacteur

Hetty Zwamborn

Redacteur

Nica Bol

Redacteur

Stefan Slingerland

persfotograaf

Stefan Gravensteijn

persfotograaf

Bas Vlaanderen

Sales