15.7 C
De Bilt

Blijf met onze nieuwsupdate op de hoogte van het nieuws uit jouw regio

Niet iedereen heeft zin of tijd om de hele dag door het nieuws te volgen. Daarom biedt Regio Online de gratis nieuwsupdate voor jouw regio aan. Zo ontvang je iedere morgen het laatste nieuws uit de regio of regio’s waar jij interesse in hebt.

Nieuwsupdate van 33 regio’s

Er zijn 33 regio’s waar je uit kunt kiezen. Hiermee heeft Regio Online een landelijke dekking. Je kunt overigens net zoveel regio’s kiezen als je wilt. We bieden ook de mogelijkheid alleen een nieuwsupdate te ontvangen van onze Binnenland of Buitenland pagina. Dat is nieuws dat niet aan een specifieke regio is gebonden.

Makkelijk aanmelden, eenvoudig afmelden

Je kunt je heel makkelijk aanmelden op https://regioonline.nl/nieuwsupdate. Vul je e-mailadres in en kies de updates die je graag ontvangen wilt. Je ontvangt dan iedere werkdag om 7.00 uur een update met het laatste nieuws. Mocht je een update niet meer willen ontvangen, dan kun je jezelf onderin eenvoudig met een klik op de link weer afmelden.

Check, check, dubbel check: bevestig je e-mailadres!

Met de double opt-in methode krijg je na aanmelding eerst een mail toegezonden die je moet bevestigen. Zo weten wij ook zeker dat jijzelf het verzoek voor het ontvangen van de nieuwsupdate hebt gedaan. Ontvang je binnen 10 minuten nog geen bevestigingsmail, kijk dan even in je spambox. Je kunt de afzender dan in je lijst van vertrouwde contacten toevoegen.

Privacy

Je e-mailadres wordt bewaard op de sterk beveiligde servers van onze nieuwsupdate dienst. Je mailadres wordt alleen voor het toesturen van de update gebruikt. Als jij je afmeld, wordt ook je mailadres verwijderd.

Zelf nieuws?

Heb je nu eens zelf nieuws van een organisatie, vereniging, club of een (eigen) particulier initiatief dat je wilt delen, dan kun je dat ons laten weten via redactie@regioonline.nl of via Tip de redactie op https://regioonline.nl/tip-de-redactie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio