9.8 C
De Bilt

25-jarig Jubileumconcert Vrouwenkoor AmaZing

Hoog-Keppel – Op 1 en 2 juni 2018 vindt het 25-jarig jubileumconcert ‘HartenVrouw’ van Vrouwenkoor AmaZing uit Hoog-Keppel  plaats in de Popzaal van de DRU Cultuurfabriek in Ulft, aanvang 20:00 uur. Het belooft een prachtig en bijzonder optreden worden.

AmaZing met hart en ziel

Mede dankzij een bijdrage van het Prins Bernard Cultuurfonds kunnen wij het concert op een professionele manier neerzetten! Vrouwenkoor AmaZing (dat bestaat uit 35 vrouwen uit Hoog-Keppel en omgeving) heeft hart voor muziek, spel, elkaar en zingt mooie moderne gevoelige nummers, zoals ‘Wat is mijn hart’ van Marco Borsato en ‘Fields of Gold’ van Sting en up beat nummers, zoals ‘Viva la Vida’ van Coldplay en ‘Pompeii’ van Bastille.

Hartenvrouw

De naam van dit optreden in Ulft is niet voor niets ‘HartenVrouw’. De voorbereidingen zijn in volle gang; er wordt gestudeerd door duo’s, solisten, het hele koor en natuurlijk door de begeleidende band. In ‘HartenVrouw’ zal Vrouwenkoor AmaZing zich op 1 en 2 juni van haar adembenemende kant laten zien; goed voor het hart!

Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar op de website van de DRU Cultuurfabriek, telefoon 0315-714358 of via één van de koorleden. Volwassenen betalen 16,50 euro en kinderen t/m 12 jaar 12,50 euro (dit is inclusief een pauzedrankje en garderobe).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio