18.7 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Bronckhorst reikt Ondernemersprijzen uit op 8 november

Ondernemers zijn belangrijk voor de gemeente Bronckhorst. Ze zorgen voor de werkgelegenheid van inwoners, maar dragen ook in belangrijke mate bij aan de leefbaarheid in de kernen. Door bijvoorbeeld sponsoring van diverse activiteiten en sportverenigingen.

De gemeente wil graag haar waardering uitspreken voor de ondernemers in Bronckhorst. Daarom organiseren we ook dit jaar weer, samen met een werkgroep van enkele ondernemers, de uitreiking van de Ondernemer van het Jaar prijs. Ook is er een Startersprijs en Publieksprijs. Dit gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst op 8 november bij zaal Den Bremer in Toldijk.

Aandragen kandidaten Ondernemersprijs Bronckhorst

De bedrijvenkringen en ondernemersverenigingen zijn gevraagd kandidaten aan te melden voor de Ondernemer van het jaar en Starter van het jaar. En inwoners vragen wij mee te doen door de ondernemer (bedrijf moet gevestigd zijn in Bronckhorst) waarvan zij vinden dat die in het zonnetje gezet moet worden aan te melden voor de Publieksprijs. We zijn heel benieuwd!

Inwoners kunnen tot 30 juni ondernemers of bedrijven aanmelden

Inwoners kunnen de ondernemer/het bedrijf tot en met 30 juni aanmelden via info@bkbronckhorst.nl. Wij vragen naast de naam van de ondernemer/het bedrijf in een korte motivatie van max. 5 regels toe te voegen waarom de ondernemer/het bedrijf wordt genomineerd voor de Publieksprijs. Een jury kiest de genomineerden voor de ondernemersprijzen, waaronder uit de aanmeldingen van inwoners de genomineerden  voor de Publieksprijs. Wie de Publieksprijs wint, bepalen inwoners vervolgens uit de gekozen selectie. Daarvoor komt een openbare stemronde in het najaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio