Burgemeester Doesburg blijft liefst nog 6 jaar aan

Doesburg – Burgemeester van Doesburg Loes van der Meijs- van de Laar wil graag herbenoemd worden. Dat heeft zij vandaag aan de Commissaris van de Koning kenbaar gemaakt. In de afgelopen 6 jaar is zij onderdeel geworden van de stad. Burgemeester Loes van der Meijs- van de Laar: “Iedere gemeente verdient een burgemeester die van de gemeente houdt. En ik houd van de stad, ik houd van de inwoners. Graag ga ik de komende 6 jaar met veel energie door om er voor te zorgen dat Doesburg toekomstbestendig blijft.”

De procedure

Burgemeester van der Meijs- van de Laar trad aan op 18 december 2015. Een termijn voor een burgemeester is 6 jaar. In december 2021 zou zij herbenoemd willen worden voor een 2e periode van nogmaals 6 jaar. Of dit ook gebeurt, is aan de Gemeenteraad . Wil de gemeenteraad ook door met van der Meijs- van de Laar, dan moet de Raad uiterlijk vier maanden voor het aflopen van de ambtstermijn een aanbeveling uitbrengen bij de Commissaris van de Koning.

Doesburg

Burgemeester Loes van der Meijs- van de Laar: “Doesburg is een prachtige historische stad. Mijn man en ik voelen ons hier thuis. De stad en de mensen die er wonen hebben een plekje in mijn hart. Ik zou mezelf het liefst nog 6 jaar dienstbaar maken voor de stad. Er ligt nog aantal opgaven waar ik mijn tanden in wil zetten. Ik hoop dat Doesburg net zo blij is met mij als ik met de stad, en dat ik nog 6 jaar mijn uiterste best mag doen om de trots van de inwoners, op alles wat deze stad te bieden heeft, vast te houden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio